Aplice pentru locuinta ta

Aplice pentru locuinta ta

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care trebuie sa cumperi corpurile de iluminat pentru locuinta ta, trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

In primul rand trebuie sa tii cont de stilul de amenajare al locuintei, iar in functie de acest aspect iti poti alege corpuri de iluminat clasice sau corpuri de iluminat moderne.

Apoi trebuie sa tii cont de suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru a cumpara corpurile de iluminat pentru fiecare incapere a locuintei tale.

Tinand cont de aceste doua detalii, vei putea cauta un magazin de lustre si corpuri de iluminat, pentru a cauta aplice perete pentru fiecare incapere a locuintei tale. Pentru ca misiunea ta sa fie mult mai simpla si mai usoara, in cele ce urmeaza in acest articol vei descoperi cateva detalii pentru a alege aplice perete in fiecare incapere a locuintei.

Mai intai de toate va trebui sa iti indrepti atentia catre o aplica pentru hol. De ce? Pentru ca atunci cand vii de afara in casa, prima data intrii pe hol, abia apoi vei intra in celelalte incaperi ale locuintei.

Pentru hol, ar fi indicat sa iti indrepti atentia catre o aplica speciala, care sa ofere o lumina ambientala. Ideal ar fi ca rama acesteia sa fie realizata dintr-un material translucid. Vei putea opta pentru o aplica cu un design atractiv iar musafirii tai vor observa prima data aplica atunci cand te vor vizita.

Apoi, va trebui sa iti indrepti atentia spre o aplica speciala pentru living, tinand cont de faptul ca majoritatea timpului il vei petrece alaturi de cei dragi in living. Livingul este incaperea din casa care indeplineste mai multe scopuri, asa ca pentru aceasta incapere ar trebui sa optezi pentru o aplica care sa ofere o lumina puternica.

Deasemenea, pentru bucatarie este nevoie sa iti indrepti atentia catre o aplica de acest gen, o aplica puternica deoarece in bucatarie este nevoie de lumina. In bucatarie se gateste, in bucatarie se mananca si in bucatarie se spala vasele, deci este firesc faptul ca intr-o bucatarie este nevoie de o aplica puternica.

Pentru camera copiilor, ar fi ideal sa iti indrepti atentia spre o aplica dotata cu un bec led sau cu un bec halogen care sa reprezinte o sursa de lumina calda, pentru un somn linistit al celor mici, iar pentru ca acestia sa fie entuziasmati, ai putea alege o aplica prevazuta cu un capac care sa aiba desenat un personaj din desenele animate.

Pentru dormitorul adultilor vei putea sa alegi o aplica prevazuva tu bel halogen care sa fie ideala pentru a citi o carte inainte de culcare. Vei putea opta si pentru o aplica ce iti va oferi o lumina difuza, care va putea ramane aprinsa toata noaptea. Cu siguranta o aplica va arata mult mai interesant intr-un dormitor decat o veioza.

Ei bine, in ceea ce priveste baia, va trebui sa iti indrepti atentia spre o aplica de perete, care va trebui sa fie asezata deasupra oglinzii. In baie vei mai putea opta pentru o aplica decorativa pe care o vei putea folosi atunci cand vei dori sa stai in cada si sa te relaxezi.

Asadar, acestea sunt detaliile de care trebuie sa tii cont pentru a alege aplice potrivite pentru casa ta.

0 Shares
You May Also Like