Aplicatii populare pentru muzica pe telefoane Android

Aplicatii populare pentru muzica pe telefoane Android

0 Shares
0
0
0

Toata lumea iubeste muzica. Si datorita avansarii tehnologiei, exista mai multe modalitati de a va bucura de muzica, iar cei mai multi dintre dvs. asculta astazi melodiile preferate direct de pe telefonul mobil.

Exista diferite aplicatii Android care se pot instala pe telefoane Huawei sau pe dispozitivele celorlalte branduri (exista si aplicatii pentru iPhone care pot fi folosite in acelasi scop), si care le permit utilizatorilor sa aculte o multime de melodii. Iata cateva exemple:

  1. Spotify

Spotify este, fara indoiala, una dintre cele mai populare aplicatii de streaming de muzica din lume. Pe langa faptul ca are cei mai multi abonati dintre toate serviciile de streaming, Spotify este de asemenea una dintre singurele aplicatii care ofera un serviciu gratuit de streaming de muzica, sustinut de anunturi, cu anumite limitari.

Spotify este de asemenea disponibila pe platforme si are chiar si un player web, ceea ce o face o aplicatie versatila si completa pentru streaming de muzica.

In mod ideal, va recomandam sa incercati gratuit Spotify, apoi sa va abonati la abonamentul sau premium, care ofera streaming nelimitat de muzica fara anunturi. Aplicatia se poate descarca gratuit pe Play Store si vine cu reclame la bord. Nu exista achizitii in aplicatie, iar utilizatorii vor trebui sa cumpere, sa reinnoiasca sau sa anuleze abonamentul online.

  1. iHeart Radio

Similar cu Spotify, aplicatia le permite clientilor sa asculte muzica, radio sau podcast-uri gratuit, atat timp cat se simt in regula cu atatea reclame in aplicatie.

Puteti accesa mii de posturi de radio AM si FM din jurul dvs. in orice locatie, ceea ce ii ofera aplicatiei iHeart Radio un avantaj fata de rivalii sai. Mai mult, aplicatia ofera stiri sportive si informatii dintr-o gama larga de surse, inclusiv ESPN Radio, Fox Sports Radio, FNTSY Sports Radio s.a. Dezvoltatorii ofera si doua versiuni platite, cunoscute sub numele de iHeart Radio Plus si iHeart Radio All Access.

  1. Pandora

Pandora este o aplicatie care a cunoscut mai multe schimbari de-a lungul istoriei sale de 20 de ani. Astazi, aplicatia s-a transformat in modelul de streaming si ofera muzica de top, liste de redare, radio, precum si podcast-uri. Acesta este considerat a fi unul dintre concurentii cheie ai Spotify si Apple Music, care domina in prezent activitatea de streaming.

Cu toate acestea, Pandora a ramas relativ obscura in prezenta aplicatiilor mentionate mai sus. Ceea ce poate fi considerat un plus pentru aplicatia Pandora, care poate fi instalata pe telefoane Huawei sau alte dispozitive Android, este personalizarea si listele de redare personalizate pe care le poate oferi in functie de istoricul tau de ascultare.

Compania sustine ca are peste 1.400 de podcast-uri din care sa alegeti, astfel colectia nu este la fel de larga precum cea intalnita pe Spotify. Cu toate acestea, ar trebui sa puteti gasi emisiuni populare pe SiriusXM.

Dupa cum va asteptati, Pandora are si o versiune premium care aduce muzica fara anunturi si posibilitatea de a salva muzica pe dispozitivul dvs. pentru ascultare offline. Din fericire, majoritatea functiilor Pandora sunt accesibile si utilizatorilor care doresc sa foloseasca versiunea gratuita a aplicatiei.

  1. TuneIn

Aceasta este o aplicatie care a devenit importanta in ultimii doi ani datorita versatilitatii pe care o ofera. TuneIn ofera muzica gratuita si o completeaza cu radio (AM / FM), podcast-uri, stiri, sport, etc. Moroever, functia radio va permite sa ascultati muzica si alte continuturi din peste 197 de tari.

La fel ca pentru orice aplicatie gratos, exista un stimulent sa platiti pentru un abonament TuneIn Premium. Prin aceasta, utilizatorii vor putea asculta stiri comerciale gratuite din surse precum MSNBC, CNBC si Fox News Talk, pe langa statiile de muzica. Clientii platitori vor putea de asemenea, sa asculte NFL, MLB, NBA si NHL in timp real.

TuneIn este o aplicatie care dispune de o biblioteca decenta de melodii si chiar are playlist-uri curate de la DJ si invitati speciali pentru a va ajuta sa descoperiti muzica noua. Este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii de muzica, si poate fi instalata pe telefoane Huawei, Nokia, Sony, Samsung, etc.

0 Shares
You May Also Like