Aplicatii pentru dating pe care nu le poti rata

Aplicatii pentru dating pe care nu le poti rata

0 Shares
0
0
0

Aplicatii pentru dating pe care nu le poti rataSite-urile de intalniri – unii ar spune ca intalnirile – exista de mult timp. De-a lungul timpului, utilizatorii de internet s-au orientat in mod logic catre aplicatiile de intalnire cu smartphone-uri, iar multe pot fi gasite in Android Play Store sau iPhone App Store.

In acest ghid, va impartasim selectia noastra cu cele mai bune servicii pentru intalniri online grozave, indiferent daca este vorba de a gasi dragoste sau doar de a cunoaste oameni noi. Te gandesti neaparat la Tinder sau Meetic, dar nu sunt singurele care exista, departe de ea. Aici va aducem cele mai bune aplicatii de intalniri pentru Android si iOS.

Poate ca dragostea te asteapta. Atunci cand cauti cele mai bune aplicatii, cauta si cele mai bune protectii pentru telefonul tau, asa cum este o husa Oppo.

TINDER: ESENTIALUL DISPONIBIL GRATUIT

Nu putem vorbi despre intalniri online astazi fara sa mentionam Tinder, care a revolutionat modul in care functioneaza acest tip de serviciu si a devenit, fara indoiala, platforma de alegere pentru persoanele singure si in pas cu tehnologia care cauta dragoste. Tinder a fost cel care a introdus principiul selectarii relatiilor potentiale prin glisarea profilurilor spre stanga sau spre dreapta.

Un reprezentant de elita al aplicatiilor de dateing, aici veti gasi cu siguranta cei mai multi oameni, desi acest lucru nu este intotdeauna un lucru bun, deoarece profilul vostru va fi vizitat de o multime de posibili viitori parteneri.

GRINDR: INTALNIRI HOMOSEXUALE SI BISEXUALE

Cu siguranta, la fel de cunoscut ca Tinder, Grindr este echivalentul sau conceput pentru gay. Usor de accesat, plin de oameni, sufera mai mult sau mai putin de aceleasi probleme ca si Tinder, si anume o supra-reprezentare a profilurilor false (partial stabilite pe Tinder) si o alegere oarecum gargantuana „dupa bunul plac” care nu lasa spatiul mic pentru persoanele atipice.

BUMBLE

Bumble functioneaza pe acelasi principiu de glisare ca Tinder, dar are unele diferente. Pe langa traditionalul spatiu de „bio” folosit pentru a te descrie, poti raspunde la cateva intrebari pentru a oferi mai multa precizie despre marimea ta, nivelul tau de educatie, tipul de relatie pe care il cauti, parerea ta despre copii sau chiar felul de mancare care ai vrea sa mananci tot restul vietii.

Dar premisa de baza a lui Bumble, la fel ca AdopteUnMec, este mai presus de toate ca depinde de femei sa faca primul pas in a alege. Este imposibil ca un barbat sa initieze o discutie daca doamna nu a decis asa. Retineti, de asemenea, ca puteti vedea si imaginea de profil a persoanelor carora le-ati placut.

HAPPN

Ati dat vreodata pe cineva pe strada sau in mijloacele de transport public la care ati fi dorit sa va adresati daca acesta ar fi un comportament decent? Happn doreste sa te conectezi cu oameni apropiati pe care poate i-ai intalnit in timpul zilei. Gata cu surprizele neplacute din conturile din alta tara

Celelalte

Exista multe alte aplicatii, cum ar fi binecunoscutul Meetic, de exemplu, dar si Once, care se concentreaza mai degraba pe calitate decat pe cantitate, cu un singur profil pe zi. Exista zeci de alte aplicatii de intalniri, cu comunitati diferite si, uneori, publicuri foarte vizate.

 

0 Shares
You May Also Like