Aplicatii mobile care te ajuta sa slabesti

Aplicatii mobile care te ajuta sa slabesti

0 Shares
0
0
0

Alimentatia secolului XXI isi pune amprenta asupra corpului nostru. Asadar, in prezent, aproximativ 40% de adulti, la nivel global, se lupta cu kilogramele in plus. Obezitatea ne poate aduce sfarsitul mult mai rapid decat am crede, prin: boli cardiovasculare, diabet si afectiuni severe ale sistemului digestiv si respirator. Pentru a putea pierde din greutate, mai multe companii au creat aplicatii pentru smartphone, pe care le poti accesa oricand, iar noi iti vom prezenta cele mai interesante mobile apps.

Aceste aplicatii se regasesc de obicei pe un  telefon mobil cu care utilizatorii trebuie sa tina sub control greutatea si numarul de calorii pe care trebuie sa le consume intr-o zi. Un alt aspect la fel de important este faptul ca aceste aplicatii sunt extrem de utile si pentru un mod de viata sanatos deci atunci cand nu vrei sa slabesti, poti folosi in continuare aceste aplicatii pentru a tine sub control caloriile si pentru a vedea cand sa te opresti la timp si cand sa incepi sa intensifici exercitiile fizice.

  1. Lose It!

Este o aplicatie care te poate ajuta sa pierzi in greutate, deoarece este axata pe numararea caloriilor si urmarirea greutatii corporale. Printr-o simpla analiza a greutatii, varstei si obiectivelor fitness, aplicatia va genera un numar zilnic de calorii, care va trebui consumat, dar si un plan personalizat de slabire. Odata ce planul este stabilit, poti inregistra cu usurinta aportul de alimente in aplicatie. In plus, poti utiliza scanerul de coduri de bare al aplicatiei pentru a adauga cateva alimente in jurnal. Economiseste timpul pe care il folosesti sa introduci alimentele in baza de date, selectandu-le rapid dintr-o lista ori de cate ori le consumi.

Vei primi, de asemenea, rapoarte despre aportul zilnic si saptamanal de calorii, iar in cazul in care utilizezi aplicatia pentru a iti urmari greutatea, aceasta va prezenta modificarile de greutate pe un grafic.

  1. MyFitnessPal

Numararea caloriilor poate ajuta multi oameni sa piarda in greutate. MyFitnessPal este o aplicatie populara care integreaza numararea caloriilor in strategia sa de sustinere a pierderii in greutate. MyFitnessPal calculeaza necesarul zilnic de calorii si iti va permite sa inregistrezi ceea ce mananci pe tot parcursul zilei, folosind o baza de date nutritionala cu peste 11 milioane de alimente diferite. Aceasta include chiar si multe alimente de restaurant care nu sunt intotdeauna usor de urmarit.

Dupa ce ai introdus aportul de alimente, MyFitnessPal ofera o explicatie clara a caloriilor si a nutrientilor pe care i-ai consumat pe parcursul zilei. Aplicatia poate genera cateva rapoarte diferite, inclusiv o diagrama circulara care iti ofera o imagine de ansamblu asupra consumului total de grasimi, carbohidrati si proteine.

  1. Fitbit

O modalitate potentiala de a scapa de kilograme este prin sport, cu ajutorul unui tracker fitness. Fitbit-urile sunt aplicatii portabile care iti masoara nivelul de activitate pe parcursul zilei. De altfel, sunt si o modalitate excelenta pentru a te ajuta sa iti urmaresti activitatea fizica. Fitbit poate inregistra numarul de pasi parcursi, kilometri parcursi si scari. Totodata, poti urmari si consumul de apa sau mancare si orele de somn.

 

0 Shares
You May Also Like