Aplicarea ojei pe unghii: descopera cum poate rezista lacul incredibil de mult!

Aplicarea ojei pe unghii: descopera cum poate rezista lacul incredibil de mult!

0 Shares
0
0
0

Nu poate rezista nicio oja pe unghiile tale? Citeste un ghid simplu despre cum sa iti faci manichiura corect. Nu este o stiinta, insa este esential sa nu neglijezi pregatirea adecvata.

Cum sa-ti faci unghiile pentru a rezista cat mai mult posibil?

Majoritatea femeilor au patit asta. Atat de mult efort si timp si in doua zile este distrusa. Visezi ca oja sa reziste zile la rand? Nu este din nou o astfel de stiinta. Doar fii consecventa!

  • Pregatirea corecta a unghiilor

Hidrateaza-ti unghiile cu crema sau ulei chiar inainte de manichiura. Hidrateaza si maseaza si cuticulele. Te vor rasplati cu sanatate. Ti-e teama ca unghiile sunt grase inainte de a le da cu oja? Fii calma. Doar degreseaza-le chiar inainte de vopsire. Afla cum sa o faci mai jos.

  • Pila de unghii

Nu stii ce forma de unghie sa alegi? Forma ideala este ovala, caci copiaza in mod natural forma patului unghiilor. Dar poti incerca si forme drepte sau ascutite.

De ce sa alegi pile flexibile profesionale ? Pentru ca sunt mai blande. Vei simti ca intreaga unghie nu este deteriorata atunci cand pilesti cu un model flexibil. Ar trebui sa folosesti intotdeauna pila intr-o singura directie, pentru a nu se crapa inutil. Pilirea inainte si inapoi le perturba structura.

Nu uita nici de un aspirator de praf unghii cu doua ventilatoare, mai ales daca folosesti o pila electrica sau indepartezi unghiile cu gel cu aceasta.

  • Indepartarea cuticulelor de pe unghii

Cuticulele sunt transparente si pot crea probleme. Sarcina ta este sa scapi de ele, deoarece oja va sari usor datorita lor. Poti folosi un bat clasic si testat decenii pentru a impinge cuticulele . Exista, de asemenea, produse speciale pentru indepartarea cuticulelor de pe unghii .

  • Degresarea unghiilor

Degreseaza-ti unghiile inainte de aplicarea ojei. Si cu ce? Sterge-le cu un tampon umezit in degresant pentru unghii. Cumpara unul delicat si de calitate, pentru ca toate ingrijirile hidratante anterioare sa nu fie inutile. Daca utilizezi vata clasica , alege-o fara vascoza pentru a evita petele inutile pe care vascoza le poate provoca in contact cu produsul de indepartare a ojei. Nu atinge unghiile inainte de a le da cu oja.

  • Atentie la apa!

Cu siguranta nu incerca sa aplici pe unghiile umede. Ai grija sa nu iti inmoi unghiile cu aproximativ doua ore inainte de a vopsi . Asta nu inseamna ca nu te poti spala pe maini. Dar cu siguranta nu ar trebui sa speli vasele sau sa faci o baie.

De ce se foloseste stratul de baza?

Deoarece stratul de baza protejeaza unghiile de decolorare. Unghiile sunt poroase si pigmentul intra in ele. Iar cand le vei sterge, ele vor fi galbene, mai ales dupa lacul rosu. In plus, stratul de baza este format in asa fel incat sa se amestece perfect cu lacul colorat si il tine mai ferm pe unghie. Prin urmare, nu astepta uscarea acestui strat si aplica imediat oja colorata .

Nu agita niciodata oja inainte de vopsire pentru a preveni formarea bulelor. Doar invarte-o usor in mana.

Cum se aplica lacul?

Inmoaie peria si sterge o parte de marginea sticlei. Aplica putina oja pe unghie in fata cuticulei din mijlocul patului. Lacul se extinde. Trage-o pana la varful unghiei. Apoi revin-o la punct, apasa mai mult cu pensula si raspandeste usor de-a lungul partii laterale. Indeparteaza orice este in plus.

Stratul de lac trebuie sa fie  subtire . Nu conteaza ca primul strat nu este complet perfect. Asteapta pana cand se usuca complet si aplica al doilea strat in acelasi mod.

0 Shares
You May Also Like