Alaturi de cine se regaseste Larisa Popa pe lista femeilor care au reprezentat Romania la Miss Universe?

0 Shares
0
0
0

Larisa Popa a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania in anul 2019, iar apoi a reprezentat cu mandrie tara noastra la editia cu numarul 60 a concursului de frumusete Miss Universe.

In momentul in care a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania, Larisa Popa era deja absolventa a Facultatii de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii “Spiru Haret”.

Larisa era deja cunoscuta publicului dat fiind faptul ca a participat si la editia din 2010 a concursului Miss Universe Romania, insa nu a reusit sa castige titlul de Miss Universe Romania, in ciuda faptului ca s-a calificat in top 10.

Larisa era constienta de faptul ca evolutia ei nu a fost una pe masura asteptarilor, motiv datorita caruia a ales sa isi analizeze cu atentie greselile, sa le corecteze si sa concureze din nou si in 2011. In 2011, ea a reusit sa devina Miss Universe Romania.

In data de 12 septembrie 2011, Larisa a participat la editia cu numarul 60 a concursului de frumusete Miss Universe, in Sao Paulo (Brazilia), alaturi de alte finaliste din peste 80 de tari. Spectacolul a fost transmis in peste 200 de tari de catre NBC.

Astfel, Larisa si-a trecut numele pe o lista cu alte femei cunoscute care au reprezentat Romania la cel mai important concurs de frumusete. Vom prezenta o lista a femeilor care ne-au reprezentat tara cu mandrie la un astfel de concurs de frumusete, pana ca Larisa sa isi treaca si ea numele pe lista.

In anul 1929 s-a desfasurat prima competitie Miss Romania, care a fost castigata de catre o bucuresteanca de doar 17 ani, pe nume Magda Demetrescu. Ea a participat la concursul international care s-a desfasurat in Galveston, Texas, si a obtinut locul 6. In urma acestui rezulat, a primit 100 de dolari si un ceas bratara.

Erastia Peretz a castigat concursul Miss Universe Romania in anul 1931. Ea era la acea vreme o adolescenta blonda de 17 ani cu ochii verzi din “Targul Iesilor”. Din pacate pentru ea, Erastia Peretz, nu a reusit sa participe la concursul international care s-a desfasurat in Galveston, Texas, pentru ca nu a obtinut actele la timp pentru a calatori in Statele Unite ale Americii.

Apoi, anul 1932 a pus punct concursului de frumusete de la Galverston, atat datorita episcopului E. Byrne care a luptat impotriva acestui lucru, dar si datorita crizei economice. Romania a revenit pe scena concursului de frumusete, dupa cateva decenii, odata ce s-a reluat desfasurarea concursului la nivel mondial.

Dupa 1990, prima Miss Romania a fost actrita Daniela Nane, care a participat la concursul Miss Univers, la Las Vegas, in 1991. Apoi, Corina Corduneanu in 1992 i-a calcat pe urme, pentru ca in 1993 Angelica Nicoara sa devina Miss Universe Romania. Mihaela Ciolacu in 1994, Monica Grosu in 1995, Roberta Anastase in 1996, Diana Maria Urdareanu in 1997 si Julia Verdes in 1998.

Romania a lipsit apoi mai bine de un deceniu de la cel mai important concurs de frumusete, insa in 2009 Bianca Eelena Constantin, Miss Univers Romania 2009 a reprezentat Romania, pentru ca apoi Oana PAveluc sa concureze la Las Vegas in 2010.

Dupa cum bine stim cu totii, in 2011, tara noastra a fost reprezentata de catre Larisa Popa.

0 Shares
You May Also Like