Ai vreo sansa sa inlocuiesti display-ul iPhone 6?

Ai vreo sansa sa inlocuiesti display-ul iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai importante componente ale unui iPhone este display-ul, pentru ca prin acesta se pot viziona videoclipuri, este indispensabil pentru oricare jocuri sau pentru navigarea pe Internet.

De aceea, atunci cand apar anumite probleme cu functionarea display-ului, va puneti intrebarea: ce sanse am sa inlocuiesc display-ul acasa? Este destul de dificil sa reusiti aceasta inlocuire acasa, pentru ca sunt sanse mici sa obtineti cel mai bun rezultat. In consecinta, se recomanda sa va prezentati la un sediu de reparatii si inlocuire a display-ului pentru iPhone.

Doar aici exista experti in reparatii si produse de calitate la cele mai avantajoase preturi. Cautati un centru care are experienta mai mare in reparatii. Foarte important este si timpul in care se poate inlocui un display iPhone 6, orice client prefera cel mai scurt timp posibil, reparatia imediata fiind cea mai sigura cale de a satisface nevoile posesorului de iPhone 6.

Daca aveti un model mai vechi de display, exista solutia inlocuirii cu un display mai nou, pentru profesionistii dintr-un centru de reparatii este destul de simplu sa monteze un display nou pentru iPhone 6.

Pentru a nu se ajunge la situatia de inlocuire a display-ului unui iPhone 6, se mai recomanda montarea unui geam protector, o solutie foarte ieftina si simplu de realizat. Orice soc mecanic puternic poate duce la degradarea display-ului iPhone-ului 6, in cel mai rau caz la spargerea acestuia, si atunci nu mai exista decat solutia inlocuirii display-ului.

Prin inlocuire, desigur se va garanta functionarea perfecta a noului display montat corespunzator, dar pretul este mai ridicat, decat daca ati fi investit intr-un geam de protectie pentru iPhone, care asigura rezistenta si protectia display-ului. Un geam de protectie se monteaza usor, iar daca acest geam se sparge, se poate schimba sticla, care este lipita pe suprafata display-ului LCD, si cel mai bine este ca inlaturarea display-ului sa fie executata in laboratoare speciale.

Apoi lipirea unui geam nou trebuie sa fie facuta cu solutii, unelte speciale si de catre specialisti. Daca aveti deci un geam de protectie, acestea sunt cele doua metode. Daca nu aveti un geam si display-ul iPhone 6 s-a deteriorat, cel mai sigur este sa solicitati inlocuirea sa in intregime. Este cea mai viabila solutie. Si desigur aceasta inlocuire care este destul de dificila, trebuie sa o faceti in service-uri autorizate ale producatorilor.

Reparatiile sunt de calitate, iar piesele foosite in service-uri sunt, de asemenea, de calitate, cu garantie pentru piese si manopera. Daca va intrebati ce calitate are acest iPhone 6 cu un display inlocuit cu unul nou, este o calitate apropiata de cea a celui original, deci putem spune ca iPhone 6 ramane ca si produsul original, dupa ce s-a executat inlocuirea display-ului.

Fiti siguri ca acest nou display, care l-a inlocuit pe cel original nu are diferente foarte sesizabile, mai ales daca echipa care a executat inlocuirea este o echipa profesionista dintr-un centru de reparatii performant.

In concluzie, sansele de a inlocui un display pentru iPhone 6 depind in mare masura de cele prezentate mai sus.

 

 

0 Shares
You May Also Like