5 sfaturi pentru parintii care cauta jucarii pentru copiii lor

5 sfaturi pentru parintii care cauta jucarii pentru copiii lor

0 Shares
0
0
0

Este important sa tineti cont de mai multe sfaturi atunci cand cumparati jucarii pentru copii, in special pentru copiii mici. Magazinul online krbaby.ro ofera o gama variata de jucarii pentru micuti si sutn ideale datorita calitatii produselor.

Iata mai multe sfaturi de care sa tineti cont pentru a cumpara cele mai bune jucarii pentru copii.

  • Urmariti pericolele de sufocare. Bebelusilor le place sa puna lucrurile in gura, asa ca stati departe de jucarii cu parti mici detasabile si ochi de sticla sau nasturi, care pot sa se desprinda si duca la sufocare sau inecare.
  • Evitati marginile ascutite. Copiii pot sa alerge cu jucariile lor si orice lucru ascutit poate provoca rani adanci atunci cand copilul cade in el.
  • Nu le oferiti copiilor jucarii grele. De multe ori copiii isi supraestimeaza capacitatea de a ridica obiecte grele sau mari. Atunci cand cara ceva foarte greu acest lucru le poate cauza vatamari grave, inclusiv oase rupte.
  • Stati departe de jucarii cu magneti mici. Chiar si magnetii puternici pot fi smulsi si inghititi. Acest lucru poate reprezenta un pericol de sufocare si poate duce chiar la leziuni ale tractului digestiv care duc la o interventie chirurgicala.
  • Evitati explozivii. Copiilor nu trebuie sa li se ofere nimic care s-ar putea aprinde, inclusiv artificii sau seturi de chimie. Chiar si sub supraveghere, acestea pot crea o situatie periculoasa care ar putea scapa rapid de sub control.
  • Nu cumparati arme pentru copii. Chiar daca par inofensive, copiii pot fi raniti serios de pistoale BB, pusti ci aer, sageti, bumeranguri si arme de paintball.
  • Verificati daca exista vopsea cu plumb si alte materiale toxice. Regulamentele de astazi restrictioneaza utilizarea acestor materiale periculoase in jucariile pentru copii, dar acest lucru nu este respectat tot timpul, asa ca este deosebit de important sa cercetam jucariile vintage inainte de a le oferi copiilor.
  • Cumparati echipament de protectie. Daca ii oferiti copilului o tricicleta sau o bicicleta, nu uitati sa cumparati echipament de protectie, cum ar fi casti si aparatoare pentru genunchi si cot.

In cele din urma, jucariile pe care adultii aleg sa le cumpere ne spun foarte multe despre ei si despre copilul care le va primi. Valorile parintilor si lucrurile despre care cred ca sunt importante in ceea ce priveste abilitatile, identitatea si relatiile, sunt transmise de jucariile oferite cadou. Jucariile puse in cosul de cumparaturi sunt o declaratie despre propria persoana in primul rand.

Exista o gama variata de jucarii colorate din care parintii pot alege. Daca copilul petrece o buna parte a zilei in casa el ar trebui oricum sa nu aiba foarte multe jucarii la dispozitie. Lasandu-i doar cateva jucarii copilul va invata sa se descurce cu ce are si sa devina mai creativ. Cele mai bune variante sunt lego-urile, obiectele de construit, animalele din plus si obiectele artistice cum sunt creioanele si plastilina.

Tinand cont de aceste sfaturi fiecare parinte va putea cumpara jucariile perfecte pentru copilul sau fara sa isi faca griji cu privire la siguranta acestuia.

 

0 Shares
You May Also Like