5 motive bune pentru a alege un turbo reconditionat

5 motive bune pentru a alege un turbo reconditionat

0 Shares
0
0
0

Turbocompresorul, pe o mașină, face posibil să ai mai mult cuplu la turații mici și un consum mai mic datorită unei reduceri a deplasării. Cu toate acestea, turbo este o piesă de uzură care se poate deteriora în timp. O nouă înlocuire este deosebit de costisitoare.

De asemenea, este posibil să alegi reconditionari turbo. O practică virtuoasă pentru planetă, pentru portofel și care are avantaje serioase și pentru mașina ta. Iată cinci motive bune pentru a alege un turbo recondiționat.

1. Recondiționarea evită defecțiunile

Turbocompresorul mașinii tale a murit? Este necesar să-l înlocuiesti rapid pentru a putea continua să conduci. Numai că, în loc să cumperi un turbo nou pentru o mașină care are deja câțiva ani, poți alege un turbo recondiționat, numit și schimb standard.

Aceasta înseamnă că turbo-ul pe care îl cumperi a experimentat deja o primă viață, o defecțiune de imobilizare și a fost complet reconstruit la nou. Este deci o lucrare manuală care a fost efectuată, prin intermediul unui operator competent. În general, asta înseamnă că turbo-ul tău recondiționat a fost atent studiat și revizuit de un profesionist.

Această abordare, adesea chiar mai riguroasă decât munca unei mașini, iti permite să ai un turbo impecabil. Miza: mii de kilometri în deplină seninătate. Cu toate acestea, pentru a obține cea mai bună viață de la turbo, nu ar trebui să opresti niciodată contactul imediat ce te oprești. Lăsa întotdeauna motorul să funcționeze aproximativ douăzeci de secunde pentru a permite turbo-ului să scadă sub presiune.

  1. Este mult mai economic

Evident, un turbo second-hand este întotdeauna mai puțin costisitor decât un model nou. Există și o piață reală, în plină expansiune. Oricine poate găsi acolo ceva, la fel și furnizorul de servicii, care reușește să restaureze o piesă mecanică uzată de timp ca nouă.

Cumpărătorul final, de asemenea, deoarece economiile sunt substanțiale. Nu este neobișnuit ca prețul, față de nou, să fie redus la jumătate. Și contrar credinței populare, un turbo recondiționat nu este mai puțin bun! Dimpotrivă!

3. Este la fel de durabil ca unul nou

Punct forte: turbo-urile recondiționate sunt supuse unei examinări individuale pentru a asigura starea fiecărei componente, și în special lubrifierea care este esențială. Nu este exagerat să spui că un turbo recondiționat va avea aceeași durată de viață ca și noul său omolog. Vizual, poate prezenta imperfecțiuni, uneori pete.

4. Este o abordare ecologică

Apoi, alegand un turbo reconditionat, vei evita sa comanzi o piesa noua. Este de netăgăduit, un nou turbo este deosebit de poluant și dăunător planetei, de produs. Se folosesc metale prețioase, care necesită extracție complexă și procesare la fel de consumatoare de energie. Alegerea unui turbo recondiționat este în mod clar un gest pentru planetă. De asemenea, poluarea este în general mai scăzută datorită prelucrării foarte ascuțite, adesea chiar mai bună decât unele turbo de intrare sau medii.

5. Ai o garanție

În cele din urmă, turbo-ul tău recondiționat are o garanție, în general, cuprinsă între 12 și 24 de luni. Pentru tine este asigurarea de a avea echipamente de calitate, tratate cu cea mai mare grija.

0 Shares
You May Also Like