5 idei de cadouri pentru intoarcerea la scoala

5 idei de cadouri pentru intoarcerea la scoala

0 Shares
0
0
0

Chiar daca in vremuri de pandemie este dificil sa planifici o anumita revenire la studiu, intoarcerea sau confruntarea cu prima zi de scoala este intotdeauna un eveniment important si interesant.

Pentru cei mici care nu au fost niciodata la scoala, intalnirea cu noi colegi de clasa si profesori va da viata unei rutine noi si aventuroasa care i-ar putea intimida putin.

Exista cadouri mici la care un parinte se poate gandi sa le ofere copiilor lor pentru a face aceasta intoarcere mai dulce.

O idee speciala si distractiva este de a alege gadget-uri  personalizate special pentru ei, cum ar fi:

  • Articole purtabile, cum ar fi tricouri si brose
  • Articole scolare pentru scris, cum ar fi pixuri si creioane
  • Magneti draguti pentru a se atasa la tejghea sau pentru a ii da prietenilor lui

Tricouri personalizate

Doar pentru ca sunt copii nu inseamna ca nu pot fi la moda!

Cu tricourile personalizate, chiar si cei mici se vor evidentia la scoala pentru stilul lor unic si la moda.

Puteti decide ca numele sau, cel al scolii sau desenele realizate de el sa fie imprimate pe tricouri pentru a-si face cunoscuta latura artistica; sa le personalizeze cu desene animate sau cu supereroii sai preferati.

Creioane pentru personalizare

Carui copil nu-i plac creioanele? Fie ca sunt colorate, negre, gri, exista intotdeauna un motiv bun pentru a tine unul si a incepe sa creeze mici opere de arta.

Asadar, de ce sa nu iti trimiti copilul la scoala, punandu-i in rucsac creioanele pe care ii le vei personaliza?

Creioanele personalizate sunt o modalitate simpla, dar grijulie de a-ti exprima aprecierea fata de copii pentru munca lor si concentrarea pe care o pun in studiu, plus, sunt utile pentru toate varstele.

Stilouri personalizate

Stilourile personalizate sunt o completare frumos pentru a adauga la caiete si alte rechizite scolare, pentru a incepe sa traiasca un an nou fantastic de scoala.

Un instrument indispensabil de care fiecare copil are nevoie.

Pe birouri este intotdeauna nevoie sa tina stilourile pentru: teste, teme pentru acasa, revizii, de ce sa nu le faceti mai pline de viata cu imprimeuri colorate si amuzante, cu numele copilului sau al scolii scrise pe el?

Brose

Pentru a adauga o nota de stil aspectului rucsacului copiilor tai, puteti folosi brosele personalizate.

Mult iubite de copii, brosele pot reprezenta apartenenta la un grup sau chiar, prin expunerea unei inscriptii, arata ca sunt de acord sau nu cu ceva.

Brosele pot fi personalizate in moduri infinite, cu scrieri, desene, marionete, sloganuri, chiar si din culori fluorescente stralucitoare.

Magneti

Este distractiv sa te joci cu magneti, poti oricand sa cauti locuri noi pentru a ii lipi, nu doar pe frigider!

Un magnet personalizat poate adera la tejgheaua sau dulapul copilului tau, pentru a-i da o nota unica si speciala.

Magnetii pot fi personalizati cu fotografii, de exemplu ale familiei tale, cu desene animate, cu logo-ul echipei sale preferate de fotbal sau cu printese.

Gasiti mai multe idei cadouri copii de pe Jubi.

Indiferent de ce ati alege, cu siguranta copiii vor fi fericiti alaturi de cadoul oferit de dumneavoastra, deoarece copiilor le plac cadourile de toate felurile si nu sunt foarte pretentiosi.

0 Shares
You May Also Like