5 aspecte ale seriei The Witcher, care ies in evidenta  intre cititorii de fantasy

5 aspecte ale seriei The Witcher, care ies in evidenta  intre cititorii de fantasy

0 Shares
0
0
0

The Witcher este o serie din zona fantasy care a cucerit foarte multe persoane. Este cu siguranta una dintre cele mai apreciate si are din ce in ce mai multi adepti. Cartile si serialul pe care il poti descoperi pe Netflix, sunt foarte bine cotate in momentul actual. Acum poti cumpara The Lady of the Lake de pe site-ul Books-Express.ro.

Vei descoperi ca este foarte sismplu si usor de folosit intreg site-ul si ca poti descoperi o multitudine de carti care te vor pasiona si te vor ajuta sa te relaxezi sau sa te bucuri de momente speciale. Poti oferi cadou aceasta serie celor pasionati de fantasy. Asadar, iata 5 aspecte legate de seria de carti The Witcher, de care trebuie sa tii cont si care te vor bucura:

  1. Seria este foarte bine realizata, avand ca personaj principal Geralt, The Witcher (Vrajitorul)

Intreaga serie este foarte bine construita. Totul este foarte frumos realizat, incepand cu povestea in sine si pana la construirea celor mai mici detalii. Personajul principal, Geralt, este cel care te va cuceri imediat cum incepi sa citesti cartea. O sa vezi aspecte ce tin de personalitatea sa si de aspect, care iti vor construi o imagine de putere si de tarie interioara.

Geralt, The Witcher, vorbeste putin si clar, avand o forta care este foarte bine transcrisa. Actiunile lui sunt calculate, bine determinate si atent gandite, insa face fata si momentelor mai putin stiute, care il surprind.

Atmosfera generala te invita intr-o lume de vis, in care esti total cuprins. Vrei intotdeauna sa citesti mai departe si sa vezi ce urmeaza in seria urmatoare. De aceea este bine sa ai atentia atintita asupra detaliilor.

  1. Esti tot timpul foarte prins in actiune, atentia fiind captata de povestea in sine si de detalii legate de crearea atmosferei

Actiunea te tine permanent in contact. Practic, esti oricand plin de curiozitate, ai intentia de a descoperi ce urmeaza sa se intample. Cartile sunt foarte bine scrise si au un flux frumos, care te capteaza permanent. Atmosfera este frumos realizata, cu detalii bine construite, care te ajuta sa te conectezi imediat la povestea ca intreg.

  1. Personajul principal are o personalitate deosebita, fiind in acelasi timp puternic din punct de vedere fizic si psihic

Personajul principal este cel care atrage atentia intotdeauna. Este un vrajitor puternic, frumos si foarte capabil sa determine schimbare. Are o poveste personala in spate, pe care o descoperi pe parcurs.

  1. Ciri, the Witcher girl, este un personaj care are foarte multe mistere si care construieste in jurul ei o atractie interesanta

In seria „The lady of the lake” o sa fie pusa atentia asupra fetei, Ciri. Ea este misterioasa si are o poveste care este de foarte multi ani scrisa in destinul sau. De aceea o sa te bucuri sa vezi evolutia ei.

  1. Profetiile atrag foarte mult atentia asupra destinului uman si a puterii de a-l schimba

Profetiile din carte o sa te faca sa te gandesti la propriul tau destin.

0 Shares
You May Also Like