14 idei de experienţe cadou la un buget redus

0 Shares
0
0
0

Când auzim de „experienţe cadou”, ne gândim la vacanțe, scufundări, bilete la concerte și evenimente sportive. Dar cadourile experiențe nu trebuie să fie neapărat scumpe. Cadourile experiență pot fi ieftine!

Doar nu uita ca, atunci când oferi un cadou experiență unui prieten, să te asiguri că îi oferi cel puțin trei opţiuni de dată, pentru a putea să-și experimenteze cadoul. Dacă nu faci asta, sunt şanse ca persoana să fie ocupată exact în data în care este planificată experienţa.

Iată câteva exemple de activitati in Brasov pe care le poţi oferi cadou celor mai buni prieteni de ziua de naştere sau cu alte ocazii speciale şi care nici nu costă o avere.

1. Ieşire la cafea

Darul cafelei este unul grozav. Este minunat să îţi iei prietenii la o ceașcă de cafea unde să staţi la poveşti în timp ce savuraţi aromele preferate.

2. Ieşire la îngheţată

O plimbare la îngheţată este un alt cadou simplu şi plăcut. Mergi cu un prieten să luați un cornet cu aroma preferată în timp ce povestiţi ultima carte citită.

3. Drumeție

Ia un prieten într-o după-amiază, împachetați niște sandwichuri și ieșiți în natură. Petreceți ceva timp bucurându-vă de peisajul frumos și de o conversație bună. Acest cadou este gratuit!

4. Picnic

Mergeți într-un parc și bucurați-vă de niște delicii gustoase de casă.

5. Patinaj pe gheață

Patinajul pe gheață este o activitate foarte plăcută, mai ales iarna, în aer liber. Ia-ți căciula, mănușile și pe prietenele tale cele mai bune pentru o ieşire distractivă la patinoar!

6. Ieșire la o băutură

Invită-ţi prietena cea mai bună la bar sau la pub la o băutură. Și mai bine, planifică o seară de trivia pentru şi mai multă distracție.

7. Bilete la film

Luați bilete la unul dintre cele mai recente filme împreună cu prietenul dvs. Puteți lua cu dvs şi niște bomboane pe care le puteți strecura în geantă, pentru a nu mai plăti în plus pentru gustări.

8. Bowling

Seara de bowling este întotdeauna o explozie! Cui nu îi place să meargă la bowling cu prietenii? Oferă prietenului tău o noapte super distractivă la care puteţi adăuga câteva halbe de bere.

9. Laser tag sau mini golf

Mini-golf și laser tag sunt evenimente atât de distractive! Ieșiți cu un prieten sau doi pentru o seară extrem de competitivă.

10. Căţărare

Este frumos să îţi aduni prietenii şi să organizezi o zi de distracţie activă. Luați o pauză de la toate răsfățurile de vacanță și faceți împreună o excursie la un centru de căţărat.

11. Bilete la muzeu

Cui nu îi place să viziteze din când în când un muzeu. De fapt, foarte mulţi oameni, atunci când caută destinații de vacanţă, muzeele bune se află pe lista de lucruri de făcut.

12. Bilete de intrare la clubul local de trambuline

Parcurile cu trambulină sunt atât de distractive şi poţi face din această activitate o excursie de familie.

13. Escape room

O vizită la un escaperoom local poate fi atât de distractivă şi relaxantă. Trebuie doar să vă organizaţi într-un grup mai mare şi să faceţi rezervarea din timp.

14. Abonament la yoga pentru o lună

Dacă prietenul tău este un yoghin pasionat, surprinde-l cu un abonament la studioul său de yoga preferat.

0 Shares
You May Also Like