Zilele orasului - 3 zile de distractie

Zilele orasului – 3 zile de distractie

3 Shares
0
0
3

Fiecare oras are intr-o anumita perioada a anului acele zile in care este celebrat, perioada in care se da startul petrecerii de „Zilele Orasului”. Locuitorii municipiului in cauza au de unde alege: concerte in aer liber de muzica populara si usoara, expozitii, lansari de carte, manifestari sportive, etc.

Iata ca luna aceasta a venit si randul orasului nostru sa fie celebrat, ca in fiecare an, de altfel. Programul manifestarilor debuteaza cu o expozitie de fotografii, vor avea loc concertele de muzica populara, in fiecare seara vor urca pe scena diversi solisti de muzica populara, artistilor locali si nu numai, precum si de muzica usoara al trupelor cunoscute.

Ca in orice an, comerciantii veniti din diverse zone ale tarii isi vor intinde tarabele cu tot felul de produse.  Locuitorii municipiului au de unde alege: concerte in aer liber, expozitii, manifestari sportive, concursuri cu gladiatori, muzica populara, deci circulatia va fi, desigur, una foarte aglomerata.

Nu trebuie sa mai specificam ca cei mici vor fi cei mai incantati, deoarece majoritatea jocurilor le sunt destinate lor. Nici anul trecut nu a lipsit imensul Tobogan Gonflabil Dublu Mickey & Minnie, care a fost principala atractie a copiiilor, care au stat la coada chiar si ore intregi pentru a le veni randul.

In fiecare an, la evenimentele de acest gen, una dintre cele 3 locatii in care se desfasoara, este mereu plina de tobogane gonflabile, de tiribombe, de trambuline, si jocuri care mai de care destinate distractiei acestora. Poti duce un copil la un astfel de eveniment, dar cu greu vei reusi sa il mai iei apoi acasa.

Astfel de evenimente le ofera copiiilor ocazia sa faca ceva nou, iar adultilor sa se mai destinda si sa iasa din rutina de zi cu zi. Pe langa aceste jocuri, sa nu uitam nici masinutele, care s-au numarat printre activitatile mele preferate atunci cand eram copil si sarbatoream zilele orasului.

Din punctul meu de vedere acesta este perfect pentru a putea sa te joci alaturi de copilul tau si da, sa iti retraiesti copilaria. Imi amintesc ca atunci cand eram mica tanjeam dupa acei calusei pe care ii vedeam in filme, si care nu erau inca printre variantele pe care le aveam disponbile in acea vremea.

Astazi insa se gasesc, dar sunt cam mare pentru ele. In schimb, nepotica mea profita la maxim de acest caluti, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. De la tiribombe in forma de avioane, pana la trenulete si masinute, la un astfel de eveniment poti gasi “de toate”. Doar timp sa ai sa poti petrece ore intregi si sa le incerci pe toate.

Sa nu uitam si de toate bunatatile pregatite, de la standurile cu mici si bere, cu gratar si hamsii, si pana la vata pe bat, merele glazurate, bezele si dulciuri de tot felul. Este imposibil sa nu iti doresti sa gusti din toate. Si traditia anuala, niciodata nu se pleaca acasa fara cozonacul secuiesc.

Singurul lucru care mai ramane de facut este sa speram ca anul acesta vremea va tine cu noi si nu vine un mic potop ca anul trecut. Acesta fiind spuse, daca si zilele orasului dumneavoastra se apropie, va urez “Distractie placuta!”

 

3 Shares
You May Also Like