Vreti-sa-restabiliti-copierea-de-rezerva-dintr-un-spatiu-de-stocare-online-pentru-HTC

Vreti sa restabiliti copierea de rezerva dintr-un spatiu de stocare online pentru HTC?

0 Shares
0
0
0

Compania HTC produce gadgeturi performante, dar acest lucru nu pot sa apara  probleme de hardware sau software, care isi gasesc rezolvarea in service-urile autorizate care ofera reparatii Htc.

In primul rand, categoria de reparatii de software poate sa includa urmatoarele interventii: decodarea, resoftarea, upgradarea acestor telefoane HTC, sau recuperare de date, salvarea si back-ul contactelor si sms-urilor, etc.

Iar in categoria de reparatii de hardware sunt incluse: inlocuirea ecranului, a display-ului, a touchscreen-ului, reparatii in cazul in care gadgeturile au fost lovite, sparte sau au cazut in apa, reparatii ale carcaselor si tastelor de volum, probleme ale difuzorului, sau ale restartarilor aleatorii, incalzirea excesiva a bateriei, etc.

Daca este nevoie sa restabiliti copiere de rezerva dintr-un spatiu de stocare online, iata care sunt pasii care trebuie urmati:

• Se solicita conectarea la contul de Google – procedati conform;
• Se solicita conectarea la datele mobile sau Wi-Fi pentru conexiunea la Internet;
• In cazul in care ati folosit acreditarile de conectarea Google pentru contul HTC si copiere de rezerva pe Google Drive, veti apasa Conectare cu Google, daca nu, apasati Reamintire mai tarziu, apoi Transfer sau Restabilire si selectati Restabilire din copiere de rezerva HTC;
• Urmati instructiunile de pe ecran pentru a continua restabilirea copierii de rezerva si configurarea telefonului HTC;
• Glisati pentru Notificari si verificati daca exista notificari pentru terminarea configurarii.
• Se vor restabili in fundal aplicatiile gratuite de la Google Play, iar cele platite, trebuie descarcate si instalate din Google Play. Pe masura ce sunt instalate, aceste aplicatii vor fi afisate in ecranul Aplicatii, iar comenzile rapide din ecranul acesta vor fi reorganizate, si veti putea folosi smartphone-ul HTC in timp ce aplicatiile sunt restabilite.

Una dintre conditiile importante de urmat este conectarea la Internet, care este mult mai indicat a se face prin conexiunea Wi-Fi, pentru ca in cazul conexiunii de date mobile poate fi generate costuri de date suplimentare si timp mai lung.

Desigur, cel mai bine ar fi sa apelati la un specialist dintr-un service, daca nu reusiti sa faceti aceasta restabilire a copierii de rezerva, pentru ca doar acestia sunt specializati si vor executa imediat si fara a da gres operatiunea respectiva.

Este foarte important sa va pastrati datele prin copierea de rezerva si la smartphone-uri, pentru ca acestea au devenit in ultima vreme surse de memorare a numeroase documente care va sunt necesare, incepand chiar de la fotografii, si pana la documente prin care pastrati informatii importante, deci trebuie ca la un PC sa aveti o copie de rezerva in cazul in care aceste date importante s-ar sterge, si pasii explicati mai sus sunt cei mai simpli pe care ii puteti urma in cazul unui smartphone HTC.

Nu veti risca nimic, daca ii urmati, insa daca nu doriti sa executati singuri aceasta operatiune, pentru ca vi se pare complicata, atunci cu siguranta intr-un service, acesti pasi vor fi executati de catre specialisti, pentru a va pastra orice date si informatii, pentru a restabili copierea de rezerva din spatiul de stocare online.

0 Shares
You May Also Like