Vrei-fotografii-ideale-la-nunta-Sfaturi

Vrei fotografii ideale la nunta? Sfaturi.

0 Shares
0
0
0

Iti doresti o nunta eleganta? Atunci va trebui ca asta sa fie un fel de tematica pentru nunta ta si de asta sa tii cont in alegerea fiecarui detaliu, trebuind sa alegi chiar si marturii sau invitatii de nunta elegante.

Un alt punct foarte important daca vrei sa ai o nunta reusita este calitatea fotografiilor. Daca vrei sa ai o calitate superioara, ca tot ai pretentiile unei nunti elegante, va trebui sa apelezi la servicii de specialitate.

Este de la sine inteles ca trebuie sa il studiezi pe cel cu care vei lucra, adica sa il cunosti si sa ii studiezi portofoliul. Nu trece peste acest pas pentru ca ai toate sansele sa fii nemultumit de rezultat, si nu neaparat pentru ca fotograful ar putea fi unul nepriceput, ci in special datorita faptului ca poate stilul lui nu este pe gustul tau. Deci, studiaza si apoi angajeaza.

De asemenea trebuie sa ii acorzi timp si atentie fotografului si sa fii realist in ceea ce priveste calitatea fotografiilor. Cand spun timp ma refer la faptul ca trebuie sa mergi sa ii arati locatia unde va fi sedinta foto pentru a se obijnui cu  locul. 

Iar cat priveste realismul, nu trebuie sa ceri ca anumite fotografii care au fost facute in locrui cu adevarat speciale sa iasa perfect la fel si la tine daca tu nu ai ales o locatie care sa se ridice la inaltimea asteptatrilor. De asemenea conteaza foarte mult si atitudinea si tinuta mirilor.

Tot de comunicare tine si faptul de a-i spune fotograflui care sunt momentele mai importante pentru tine si care tii sa fie imortalizate.

Nu ii poti cere fotografului sa fie telepat, pantru ca vei fi nemultumit. Tot ceea ce vrei sa imortalizezi trebuie comunicat. Daca este nevoie da-i si un desfasurator al zilei, ca sa fie prezent acolo unde vrei si sa faca pozele unde si cand trebuie.

Daca in grupul de prieteni exista persoane cu DSLR-uri sau cu alte tipuri de aparate foto si cred ca interventia lor este vitala, comunicati-le ca ati angajat deja un fotograf si este suficient. Fara sa vrea, aceste persoane ii vor ingreuna munca fotografului, pe de o parte in momente cele mai importante prin limitarea unghiurilor si vizibilitatii, deoarece se vor inghesui sa faca poze, dar de asemenea ii vor obosi pe invitati cu bliturile si punandu-i sa fie atenti la poze.

Nu va conta ca fotograful nu  facut prea multe fotografii de la inceputul petrecerii fiind incomodat de asa zisii fotografi, invitatii pur si simplu il vor evita, nu se vor mai uita la el si nu ii vor mai zambi.

Daca ai respectat toate indicatiile de mai sus, ai toate sansele sa fii mutumit de rezultat. Exista multe cupluri care un urma alegerii gresite a fotografului (care a fost un prieten cu un DSLR) regreta ca nu au cheltuit mai mult cu fotografiile si incearca sa mai rezolve putin problema platind oameni priceputi pentru a le edita pozele si a le face putin mai frumoase. Aranjamentele de nunta se vor arunca, florile se vor strica, dar fotografiile vor ramane, deci trebuie facuta o prioritizare a cheltuielilor.

0 Shares
You May Also Like