Unitatile functionale ale aparatelor cu microdermabraziune

Unitatile functionale ale aparatelor cu microdermabraziune

1 Shares
0
0
1

Prima unitate de microdermabraziune a fost dezvoltata in Italia in 1985, folosind mici cristale de oxid de aluminiu inert, pentru a sterge pielea. In 1986, alte piete europene au introdus tehnologia, care a fost imediat adoptata de medici pentru exfolierea mecanica. Aparatul cu vacuum Velashape, unul dintre cele mai performante existente, poate fi gasit pe UtilariSaloane.ro.

La sfarsitul anului 1992, au existat 10 unitati de microdermabraziune pe piata din Europa. In 1996, Mattioli Engineering a incheiat un parteneriat cu una dintre firmele proiectante din Italia si a inceput sa lucreze pentru indeplinirea cerintelor FDA pentru SUA. Pana la sfarsitul anului 1996, FDA a emis prima scrisoare de aprobare pentru masinile de microdermabraziune.

In ianuarie 1997, prima masina “microderm” a fost vanduta si comercializata in SUA. Uzul diamantului a fost introdus in 1999 si peria de varf a fost introdusa in 2005. Primul sistem de microdermabraziune bazat pe vacuum, denumit Vacubrasion, a fost introdus in 2012 pe pietele din SUA. si pe pietele mondiale si ofera exfoliere si aspiratie cu varf de diamant.

Sistemul de eliberare patentat ca regulator de aer al sistemului de aspiratie a fost proiectat si a fost supus unor teste amanuntite de dermatologi si medici din SUA. Design-ul sau simplu a revolutionat microdermabraziunea pentru ca a permis utilizarea aproape oricarui tip de sursa de aspiratie (in primul rand, aspiratoare de marca cu un furtun rotund de 1,25 inch cum ar fi Eureka, aspiratoare Stanley) cu un varf abraziv de diamant fin.

In timp ce sistemele de microdermabraziune traditionale pe baza de cristal si sistemele de microdermabraziune la domiciliu nu sunt rareori pline de probleme de infundare si de pierderea potentiala a aspiratiei, sistemele Vacubrasion fara cristal, utilizeaza o sursa de aspiratie universala, mai mare si mai puternica, care evita multe din aceste probleme.

Materialul abraziv.

Microdermabraziunea a evoluat de pietre si coji pana la cristale, varfuri de diamante fara particule si varfuri cu particule. Odata ce s-a atins cantitatea dorita de exfoliere, unele unitati de microdermabraziune vor pulveriza sau infuza o solutie de intensificare a tratamentului in piele.

Deoarece microdermul indeparteaza in mod manual straturile superioare ale corneum-ului (straturile moarte ale stratului exterior al pielii), orice produs seric sau topic aplicat pe piele dupa orice procedura de microdermabraziune, va avea o posibilitate mai mare de penetrare in piele.

Cristalele de microdermabraziune sunt in mod tipic realizate dintr-un material foarte fin, abraziv, cum ar fi oxidul de aluminiu. Alte cristale microdermice inerte includ oxid de magneziu, clorura de sodiu si bicarbonat de sodiu. Toate cristalele ultra-fine sunt disponibile si ar trebui eliminate dupa fiecare utilizare. Vacuumul de microdermabraziune indeparteaza cristalele si celulele cutanate exfoliate. Inhalarea cristalelor trebuie evitata, iar mastile sunt purtate uneori de catre operatorul care efectueaza tratamentul.

Poate aparea o leziune oculara daca cristalele sunt pulverizate accidental in ochi sau daca cristalele raman in jurul ochiului si produc abraziune corneana. Exista unele ingrijorari cu privire la expunerea la inhalare si trebuie luate masuri de siguranta in acest sens. Ochelarii de protectie pentru ochi sau scuturile pentru ochi, precum si mastile pentru fata ale operatorului sunt recomandate atunci cand se folosesc sisteme bazate pe cristal.

1 Shares
You May Also Like