Un sejur exotic in Maldive sau cum poti sa experimentezi viata altfel

0 Shares
0
0
0

Unii se gandesc ca la cum e nivelul de trai in Romania si care este salariul minim pe economie la ora actuala sansele lor de a experimenta un sejur exotic in Maldive sunt zero. In realitate, cei care vaneaza ofertele pe care le pun la dispozitie agentiile de turism se bucura de astfel de experiente frumoase, cu un buget destul de modest.

Este ceva ce oricine ar trebui sa se incurajeze sa incerce, cel putin o data in viata. Deschiderea apetitului pentru calatoriile exotice nu are nevoie decat de o astfel de experienta pentru ca apoi sa iti doresti sa le repeti, mereu in alte destinatii interesante.

Cunoscuta ca planeta – paradis, Maldive promite sa fie o destinatie in care nu te vei plictisi nici pentru o secunda. Descopera in randurile de mai jos cateva motive pentru care vei deveni subit interesat de un sejur exotic in Maldive. Ofertele turistice pe care ti le pun la dispozitie agentiile de turism cu experienta, precum Ikaturism, te vor incuraja sa faci deja planul pentru urmatorul concediu.

Republica Maldive, urmatoarea destinatie de vacanta

Aceasta tara insulara, un arhipeleag in Oceanul Indian, te va incanta nu doar prin istoria si cultura sa vasta, ci si prin obiceiurile localnicilor, prin peisajele naturale rapitoare.

Cu siguranta ai auzit despre aceasta destinatie ca este faimoasa mai ales prin apele sale, care cuprind peste 1.100 specii de peste, 21 de specifii de balene si delfini, 5 specii de testoase marine, 187 de corali si in jur de 400 de specii de moluste. Daca te pasioneaza viata acvatica, deja nu mai ai nevoie de alte motive pentru a planifica de pe acum o vacanta in Maldive.

Pont: daca vrei sa te asiguri ca ai baterie la smartphone pentru a capta in fotografii inedite toate frumusetile acestei tari, nu uita sa iei la tine un adaptor pentru priza, care sa se plieze pe cele specifice Marii Britanii pentru ca sunt la fel.

De ce sejurul intra in categoria celor exotice? Ei bine, Maldive este definita de clima tropicala, deci aici temperaturile sunt ridicate pe tot parcursul anului, prezentand majoritar un grad destul de inalt de umiditate.

Daca te intereseaza sa ajungi pe una dintre insulele sudice, atunci ai in vedere ca in lunile de vara este specific sezonul musonic, preponderent cu ploi. Decembrie – aprilie este sezonul turistic in Maldive, deci poti oricand pleca intr-un sejur acolo. Ikaturism iti pune la dispozitie oferte diverse spre care te poti orienta in functie de posibilitatile tale financiare.

Daca iti surade ideea de a avea iarna aceasta un bronz frumos de vara, atunci o vacanta in diversele insule din Maldive te vor ajuta in mod categoric.

Nu uita sa te pregatesti corespunzator pentru un concediu aici. Informeaza-te legat de moneda de plata, chiar daca poate in majoritatea celor pe care le vei face vei folosi cardul. La unele boutiquri vei avea nevoie de monezi. Ruffiya este moneda de circulatie aici, dar unele locatii accepta si plata USD.

Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta destinatie exotica populara si pregateste-te pentru o vacanta de neuitat. Alege pachetul care te avantajeaza de pe Ikaturism.ro si da startul distractiei.

0 Shares
You May Also Like