Tu-ce-telefon-iti-doresti

Tu ce telefon iti doresti?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa iti schimbi telefonul, sau pur si simplu esti nevoit sa iti cumperi un alt telefon, fie alegi un model de la un brand renumit, fie alegi un telefon ieftin de la un producator anonim.

In cazul in care ai alege a doua varianta trebuie sa stii faptul ca producatorii anonimi nu prea au telefoane mobile performante. Poti sa gasesti un astfel de telefon care sa aiba caracteristici tehnice precum un dispozitiv al unui producator renumit, insa in momentul utilizarii se va putea simti diferenta.

Un telefon al unui producator de top, va fi mult mai durabil in timp, si cu siguranta atunci cand ai deschise mai multe aplicatii nu se va bloca, precum s-ar intampla cu un telefon de la un producator anonim.

Ei bine, daca vrei sa iti cumperi un telefon scump iti voi recomanda doua modele.

Un model la care multi doar viseaza, este iPhone 7 (256 GB Black). Cu siguranta unii nu pot decat sa viseze la un astfel de telefon, insa daca dispui de suma necesara, nu ar trebui sa stai pe ganduri. Un astfel de dispozitiv are caracteristici tehnice pur si simplu impresionante. Memoria interna este de 256 GB in timp ce memoria RAM este de 2 GB.

Sistemul de operare este iOS, iar camera principala este de 12 MP. Procesorul unui astfel de dispozitiv este Quad Core.

Cu siguranta daca ai un astfel de telefon, nu vei mai avea teama ca acesta se blocheaza in momentul in care iti ruleaza mai multe aplicatii. Acest telefon are o memorie interna mai mare decat multe calculatoare.

Un alt model de la un producator de renume, ar fi Samsung Galaxy S7 Edge. Cu siguranta si la un astfel de dispozitiv viseaza foarte multa lume, datorita caracteristicilor tehnice impresionante pe care le detine un astfel de model. Cu siguranta si designul superb al telefonului atrage foarte multi clienti.

Cele mai importante caracteristici tehnice ale unui astfel de model ar fi: memoria interna de 32 GB, memoria RAM de 4GB, procesorul Octa Core, si sistemul de operare Android OS. Camera foto principala a unui astfel de telefon este de 12 MP, in timp ce camera secundara este de 7 MP.

Ei bine, acestea ar fi doua dintre cele mai scumpe telefoane care se gasesc pe piata, insa in mod evident poti sa gasesti modele de la producatorii de top, pe care sa si le poata permite oricine.

Un astfel de dispozitiv ar fi telefonul Sony Xperia XA, care vine deasemenea cu caracteristici tehnice foarte bune, pentru pretul in care se incadreaza telefonul.

Acest model are o memorie interna de 16 GB in timp ce memoria RAM este de 2 GB. Procesorul cu care este echipat telefonul este Octa Core, iar sistemul de operare Android OS. Camera foto a acestui model este de 13 MP in timp ce camera secundara este de 8 MP.

In ceea ce priveste camera, este cu mult superioara modelelor de la alti producatori, pentru ca Sony are telefoanele cu cele mai performante camere foto de pe piata, asa ca daca esti pasionat de fotografie ori alegi acest model, ori un alt model de telefon Sony.

0 Shares
You May Also Like