Tratamentul-cu-ventuze-pentru-masaj

Tratamentul cu ventuze pentru masaj

0 Shares
0
0
0

Masajul cu ventuze se foloseste de mii de ani cu succes. Aceasta tehnica originara din China reprezinta o forma a acupuncturii, insa are efecte deosebite in tratarea unor numeroase afectiuni, si nu numai. De-a lungul timpului, aceste ventuze pentru masaj au reprezentat un tratament destul de efficient in tratarea unor afectiuni, printre care se numara: durerile muscular, durerile articulare, disfunctiile digestive, celulita, durerile de cap, vergeturile si capilarele sparte si migrenele.

In primul rand,afirma cei de la www.yanno.ro, tratamentul cu ventuze pentru masaj are o serie de efecte benefice asupra pielii. Unul dintre cele mai importante efecte benefice pe care aceste tratament le aduce asupra pielii este reducerea celulitei. Este bine de stiut faptul ca orice persoana care a apelat la tratamentul cu ventuze pentru masaj in scopul de combatere a celulitei, s-a declarat extrem de multumita, spunand ca datorita acestor ventuze a scapat de celulita intr-un timp destul de scurt.

Un alt efect al ventuzelor pentru masaj asupra pielii, care este benefic de asemenea, este intarzierea imbatranii acesteia, datorita faptului ca un astfel de tratament stimuleaza circulatia sangelui si elimina toxinele. Mai trebuie mentionat si faptul ca, tratamentul cu ventuze pentru masaj, facut de catre un specialist, poate ajuta la conturarea corpului si la reducerea in greutate, dand astfel pielii elasticitatea si aspectul neted de care aceasta are nevoie.

Tratament cu ventuze pentru drenaj limfatic

Tot datorita unui masaj realizat cu ajutorul ventuzelor, circulatia limfatica se va imbunatati, toxinele vor fi eliminate prin piele, iar depozitele de grasime se micsoreaza, tesutul devenind unul mult mai elastic, iar pielea mai ferma si mai neteda. Acest tip de masaj stimuleaza fibroplastinele sa se produca intr-un mod cat mai natural, iar astfel va exista mai mult colagen si mai multa elastina.

Tehnica masajului cu ajutorul ventuzelor nu este foarte greu de realizat. Aceste ventuze pot fi utilizate static, adica atunci cand ele se aplica local pe diverse puncte de pe corp sau pot fi utilizate de catre un specialist intr-un masaj dinamic. Inainte de aplicarea ventuzelor pe pielea corpului, aceasta trebuie unsa foarte bine cu ulei de masaj, pentru ca ventuzele sa alunece cat mai bine pe piele. Este recomandat, ca dupa efectuarea unui astfel de masaj, pacientul sa consume cat mai multe lichide, pentru a sustine si intensifica efectele detoxifiante si sa evite sa manance anumite alimente, cum ar fi carnea, dulciurile sau prajelile.

Bineinteles ca beneficiile unui tratament realizat cu ajutorul unor ventuze pentru masaj sunt multiple, in functie de tipul de masaj de care doriti sa aveti parte. Daca doriti sa realizati un astfel de masaj in interiorul domiciliului dumneavoastra, fara a apela la serviciile unui specialist, este necesar sa va documentati destul de bine in ceea ce priveste tehnica de masare cu ajutorul unor ventuze pentru masaj, pentru ca altfel pot aparea consecinte neplacute! Mai multe puteti citi pe http://yanno.ro/tratament-cu-ventuze/.

0 Shares
You May Also Like