TOP 5 locații în care să mergi anul acesta în vacanță cu partenerul

TOP 5 locații în care să mergi anul acesta în vacanță cu partenerul

0 Shares
0
0
0

Anul acesta cu siguranță nu se stă acasă, se merge în vacanță! Cu toții merităm câteva zile de relaxare de la cotidian, iar primăvara aceasta este ocazia perfectă. Nu mai aștepta momentul potrivit să pleci în vacanță cu jumătatea ta, așa că pregătește-te chiar de astăzi! Dacă ești în căutare de inspirație pentru o destinație de vis, nu mai căuta, ai ajuns unde trebuie! Iată o listă cu 5 locații inedite și impresionante de luat în considerare pentru următoarea voastră escapadă.

Află unde puteți pleca în vacanță chiar mâine

  • Marrakech

Pregătiți-vă să fiți hipnotizați de culorile vibrante, de piețele pline de viață și de aromele exotice din Marrakech. Vă puteți pierde pe străzile inedite, să vizitați frumoasele palate și grădini sau chiar să vă răsfățați cu bucătăria tradițională marocană la un local. Istoria bogată și farmecul unic al orașului îl fac o destinație diferită de oricare alta, mai ales pentru un cuplu!

  • Paris

Orașul iubirii nu încetează niciodată să-i captiveze pe oameni cu farmecul său. De la repere celebre precum Turnul Eiffel și Muzeul Luvru, până la cafenelele sale confortabile și buticurile elegante, Parisul este o destinație de vis pentru iubitorii de artă, istorie și cultură. Vă puteți plimba de-a lungul râului Sena, să vizitați catedralele istorice și să savurați câteva bunătăți din patiseria franceză! Un croissant sau de ce nu, chiar un pain au Chocolat. Chiar dacă mulți consideră aceasta destinație un clișeu al dragostei, merită măcar o singură dată să vizitați Parisul. Poate vă veți forma o părere diferită de ceilalți!

  • Lisabona

Cu străzile sale pietruite, fațadele cu faianță colorată și reperele istorice, Lisabona este o capitală europeană fermecătoare, perfectă pentru un city break în doi. Poți explora cu partenerul tău străduțele înguste din Alfama, dar și să vă răsfăsați cu produse de patiserie locale. Și de ce nu, faceți o plimbare cu tramvaiul pe dealurile din împrejurimi pentru vederile panoramice ale orașului și ale râului Tagus.

  • Roma

Istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și bucătăria apetisantă, au dus Roma în topul destinațiilor pentru vacanță. Cu siguranță știi măcar pe cineva care a mers acolo și a zis că este neapărat de vizitat. Ei bine, acum poți să mergi și tu, dacă îți dorești. Dă click aici pentru bilet de avion de la Veltravel.ro și nu mai sta pe gânduri! Împreună cu partenerul tău puteți vizita repere emblematice  pentru Roma, precum: Colosseumul, Vatican și Forumul Roman. Explorați fermecătoarele străzi pietruite din Trastevere, răsfățați-vă cu înghețată italiană autentică și experimentați cu adevărat expresia „dolce vita”!

  • Viena

Viena este un oraș încărcat de istorie și cultură, ceea ce îl face o destinație fascinantă pentru cuplurile care apreciază arta, muzica și arhitectura. Străzile fermecătoare și parcurile pitorești ale Vienei oferă numeroase oportunități pentru plimbări romantice și de ce nu, plimbări cu caleașca trasă de cai. De asemenea, puteți explora piețele alimentare, cum ar fi Naschmarkt, și puteți gusta delicatese locale. De asemenea, deliciile culinare din Viena vă vor încânta cu siguranță papilele gustative și vor crea o experiență culinară memorabilă alături de persoana iubită!

 

Așadar, câteva zile de relaxare cu partenerul niciodată nu strică! Nu mai sta pe gânduri, alege o destinație și cumpără bilete de avion. Cu siguranță va fi o vacanță de neuitat!

 

Sursă foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like