Top-3-ceasuri-de-dama-de-la-Fossil

Top 3 ceasuri de dama de la Fossil

0 Shares
0
0
0

In general, oamenii care au un anumit prestigiu, poarta ceasuri scumpe, ceasuri pe care dau mai mult decat ar da multi dintre noi pe o masina. Astfel de ceasuri sunt bineinteles cumparate de la un magazin de ceasuri originale, pentru ca oamenii puternici nu vor cumpara in nici un caz ceasuri contrafacute.

Daca esti o persoana care isi permite si cauti un magazin de ceasuri originale, iti recomandam www.topceas.ro. Aici vei gasi o multime de modele de la o multime de firme.

Magazinul are in stoc ceasuri de la urmatoarele firme de prestigiu international: Calavaneao 1583, Calvin Klein, Cornavin, DKNY, Doxa, Edox, Emporio Armani, Engelhardt, Fossil, Hugo Boss, Jacques Lemans, Karl Breitner, Lorus, Maurice Lacroix, Michael Kors, Raymond Weil, Tissot si Zeppelin. Intra pe site si vezi despre ce este vorba mai exact.

In cele ce urmeaza ne vom opri asupra unei categorii mai specifice si anume asupra ceasurilor de dama de la Fossil. In privinta acestei marci de ceasuri, cele mai bune de pe Top Ceas sunt urmatoarele: 

Fossil CE1046

Pretul unui astfel de ceas este chiar mic in comparatie cu alte ceasuri de pe acest site si nu numai. Chiar daca e un ceas de top de la Fossil, el valoreaza doar 1199 lei. Ceasul functioneaza cu un mecanism quartz de inalta precizie, iar la fabricarea lui s-a folosit ceramica – atat pentru piese cat si pentru curea. Culorile disponibile sunt maro cu auriu. Designul este unul placut si elegant. Ceasul este rezistent la apa si are o grosime de 14 mm.

Fosil AM4482

Acest model foloseste de asemenea un mecanism de tip quartz de inalta precizie. Materialul folosit la fabricarea acestui model este otelul inoxidabil, cureaua fiind de asemenea din otel. Geamul ceasului este fabricat din cristal mineral ultra-rezistent, grosimea ceasului este de 12 cm. Modelul este disponibil in culorile auriu si bej si vine intr-o cutie originala. Ceasul este rezistent la apa si are o garantie de 24 de luni.

Fossil AM4496

Acest model are un design atractiv si este preferat de o multime de femei. Mecanismul este de tip quartz de inalta precizie, iar materialul  folosit este otelul inoxidabil, atat pentru piese cat si pentru curea. Culorile disponibile pentru acest model sunt argintiu cu aur roz. Geamul acestui ceas este foarte rezistent, el fiind fabricat din cristal mineral. Ceasul este rezistent la apa si costa doar 799 lei.

Se merita sa investesti bani in ceasurile de dama de la Fossil. Acestea sunt atat clasice, cat si elegante, atat sport cat si extravagante. De asemenea, ceasurile de dama pot avea o multime de forme atractive,  culori irezistibile si decoratiuni minunate.

Toate cesurile de la Fossil sunt de calitate, iar ele pot fi un cadou perfect pentru o doamna. Nu trebuie sa umbli zile intregi prin magazine pentru a cumpara pentru tine sau pentru cineva drag un astfel de ceas, ci il poti comanda simplu si rapid de pe Topceas.ro. Intra chiar acum pe site si vezi toate modelele, nu doar de la Fossil, ci si de la alte firme de renume.

0 Shares
You May Also Like