nisipurile-de-aur-2013

Statiunea Nisipurile de Aur va asteapta si in 2013

0 Shares
0
0
0

Dealurile verzi ce duc spre o plaja insorita gazduiesc statiunea Nisipurile de Aur. Statiunea este localizata la 17 km spre nord de orasul Varna.

Mai multe despre cazare pe litoralul Bulgariei gasitipe siteul www.destinatiidevacanta.ro. Conform legendei, piratii isi ascundeau aurul in nisipul plajei unde este situata statiunea in zilele noastre. Marea a decis sa aduca justitie pentru faradelegile piratilor si au transformat comorile in nisip.

Tarmul este acoperit de cel mai fin si moale nisip, a carei latime atinge pana la 100 m. Initial s-a planuit ca Nisipurile de Aur sa fie o statiune de turism de elita, oferind calm si recreere visitatorilor instariti. In ziua de azi, ideea a fost foarte mult modificata.

Hoteluri luxoase au fost construite pe pante. Cluburile zgomotoase si barurile de pe plaja atrag multi turisti tineri.Cateva optiuni de distractie face ca turistii sa aleaga vacante Nisipurile de Aur ca loc sa isi petreaca vacanta.

Din aceste optiuni fac parte plaja, innotatul, spa si multe proceduri conectate cu izvorurile minerale din regiune. In afara de atractiile tipice, Nisipurile de Aur ofera cateva alternative pentru a petrece timpul liber.

Plimbari scurte te pot duce langa statiuni sau manastiri din zona. Puteti de asemenea experimenta o excursie de tip safari prin dealurile din regiune.Nisipurile de Aur mai este preferat si de congresul de turism in timpul verii.

Hotelierii din statiunea Nisipurile de Aur va multumesc ca ati trecut pe la ei in 2012 si va invita de pe acum sa ii vizitati si in 2013 cand vor fi si mai multe surprize.

0 Shares
You May Also Like