buddybet-site-social-pariuri

Site de pariuri inovativ pe platforma sociala

0 Shares
0
0
0

Site de pariuri sportive de tip social, BuddyBet a fost lansat pe 17 septembrie, oferind fanilor sportului un produs unic pe piata de pariuri cu provocări de tip head-to-head directe.

Produsul rupe stilul tradiţional de pariuri încurajand utilizatorii să plaseze pariuri împotriva altor membri din întreaga lume în orice moment, bazat pe o serie de evenimente şi pentru diferite mize.

Platforma permite ca aceste provocări diferite sa fie distribuite în reţelele sociale, oferind opţiunea de foto, video şi chat-ul, si urmareste in mod real succesele şi eşecurile jucatorilor. Astăzi lansarea se concentrează pe site pentru pieţele din Marea Britanie şi Irlanda, în timp ce aplicatila pentru mobile este programată pentru lansare tot în acest an.

Membrii vor putea trimite pariurile direct unul altuia, să profite de cote in pariuri publice deschise şi emite provocăride pariere prin încorporarea link-ului în forumuri online prin cod de tip embedded pe internet. Site-ul, de asemenea, va contine în curând pariuri de tip “pool” şi opţiuni de pariere directă complet personalizabile pentru utilizatori pentru a face pariurile lor în moduri care nu este posibil pe alte site-uri.

Jarrod Epps, BuddyBet CEO, a comentat:”In ciuda a ceea ce altii considera a fii cresterea puternica a industriei, cercetarile noastre arată ca bookmaking-ul traditional este in scadere şi credem că industria este de pe oarecum disociata de dorinţele publicului larg. Sisteme de pariuri online sunt vechi şi sunt prea tehnice, complicate şi intimidante pentru fan al sporturilor de cultura medie.”

“Noua abordare virala, diferita de pariuri online este complet noua de tot ce a fost disponibil pana acum şi comunitatea noastră socială revoluţionara oferă membrilor oportunitatea perfectă de a provoca adversarii şi vorbitorii de rau într-un mod care va schimba fata industriei pariurilor online, si de a face activitatea de pariere cat mai distractiva .”

Pentru orice parior online care foloseste sistemul clasic sau cel descris mai sus este insa necesar sa aiba la indemana o resursa serioasa de rezultate live scoruri.

0 Shares
You May Also Like