Sistemul-Parlay-un-mod-eficient-de-a-castiga-la-pariuri

Sistemul Parlay – un mod eficient de a castiga la pariuri

0 Shares
0
0
0

Fie ca pariaza din placere fie ca , cauta o oportunitate de castig rapida si fara efort fizic , numarul persoanelor care plaseaza pronisticuri este in continua crestere . Unul dintre principalii factori care au determinat aceasta crestere este extinderea activitatii caselor de pariuri sportive si in mediul online .

Avantajele pe care mediul online le ofera sunt nenumarate , de la usurinta cu care se pot plasa mizele pana la posibilitatea de a paria pe parcursul evenimentelor sportive dar si biletul zilei cel mai bun . Pentru aceia dintre dumneavoastra care inca nu au incercat sistemul de pariere online va invit sa acceasati http://www.e-pariuri.ro , un site specializat care va invata cum sa plasati pariuri in mediul virtual .

Unul dintre cele mai putin riscante sisteme de pariere apreciate de pariorii din intreaga lume este sistemul Parlay , sau sistemul progresiv pozitiv . Foarte asemanator sistemului Paroli , sistemul Parlay se bucura de foarte multa popularitate in randul pariorilor deoarece ofera posibilitatea unor castiguri substantiale cu investitii minime .

Mecanismul de functionare a acestui sistem este bazat , in principal , pe parierea profitului . Tocmai din acest motiv este considerat unui dintre cele mai sigure sisteme de pariere din lume . Pentru ca acest sistem sa functioneze este necesara stabilirea unei sume initiale , iar pe masura ce se inregistreaza castiguri aceasta suma trebuie sa creasca . De mentionat este faptul ca de fiecare data cand se inregistreaza un esec se revine la suma mizata initial .

Un alt aspect foarte important este stabilirea unui target , o suma maxima , iar in cazul in care atingeti aceasta suma reveniti la miza initiala , chiar si in cazul in care castigati .
Acest sistem mai este cunoscut de catre pariorii din intreaga lume si sub numele de sistem combinat sau sistem de tip acumulator .
Exista doua tipuri de pariuri Parlay : Money Lines Parlay si Point Spread Parlay

Make thousands RISK FREE

In cazul pariuriului de tip Money Lines Parlay castigul este direct influentat de cotele evenimentelor alese . Cunoscut si sub numele de pariu multiplu , acest tip de pariu este foarte des intalnit in randul pariorilor profesionisti . Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest sistem va ofer un exemplu . Se aleg trei evenimente sportive : Real Madrid vs Real Sociedad , Bayern Munchen vs Stuttgart si Dinamo Bucuresti vb Astra Ploiesti .

Mizati 10 Ron pe victoria celor de la Real Madrid , 1.5 cota . In cazul in care pronosticul este corect a-ti castigat 15 Ron ( 10 Ron miza + 5 Ron castig ) . Pasul urmator este plasarea unui pariu tot de 10 Ron pe victoria celor de la Bayern ( cota 1.5 ) . Daca si de aceasta data pronosticul este corect va recuperati din nou miza si mai castigati 5 Ron ( total = 15 Ron ).

Si pentru urmatorul pariu procedati la fel , mizati pe victoria celor de la Dinamo ( cota 2.0 ) . Castig 20 Ron . Asadar cu 30 de ron investiti ave-ti un profit de 20 Ron . Un profit mic insa pe termen lung castigul se va resimti in portofelul dumneavoastra .

Singurul dezavantaj al acestui tip de pariu este faptul ca este foarte dificil sa ghiciti o serie intreaga de pronosticuri corecte . In cazul Point Spread Parlay vorbim despre castiguri fixe . Jucatorul isi concepe sistemul de joc alegand evenimente din listele puse la dispozitie de casele de pariuri . Aceste liste contin poin spread pentru fiecare joc , cotele fiind astfel concepute incat sa fie egale .

Din punctul meu de vedere aceasta strategie nu merita incercata deoarece cotele aferente evenimentelor sportive sunt mult mai mici decat cele reale . In concluzie , pentru ca sistemul de tip Parlay sa fie unul avantajos este recomandata mizarea pe un numar restrains de evenimente sportive . Cu cat numarul acestora va fi mai mare cu atat scad si sansele dumneavoastra de reusita . Pariorii profesionisti recomanda un parlay cu maxim 3 echipe .

 

Articole asemanatoare:
1. SportyTrader: Football scores live on your Phone
2. Betting the NFL early-season tips
3. Now, if we can get 7 TDs from Chicago Bears QB Jay Cutler
4. History’s best NFL betting guide
0 Shares
You May Also Like