Sfaturi-pentru-petrecerea-de-botez

Sfaturi pentru petrecerea de botez

0 Shares
0
0
0

Venirea unui copil pe lume este o minune dar si o bucurie pentru orice familie si de aceea va trebui sarbatorita ca atare.

Pentru ca un eveniment sa fie reusit alegeti ajutorul echipelor de profesionisti care in timp au inteles ca atentia dedicata pentru organizarea unui eveniment e cea mai importanta pentru ca totul sa fie perfect.

Ursulla.ro va pune la dispozitie o astfel de echipa pentru ca totul sa decurga perfect si pentru ca parintii sa se bucure de toate momentele evenimentului impreuna cu micutul, cu familia si cu prietenii.

Botezul e prima petrecere pe care o organizati pentru copil si la fel ca la orice alta petrecere succesul sau este in stransa legatura cu modul de organizare.

Noi va oferim si cateva repere pe care sa le aveti in vedere. 

Alegeti locatia tinand cont in primul si in primul rand de numarul estimativ de invitati. Este recomandat ca sala in care va avea loc petrecerea sa nu fie foarte mica pentru ca in acest caz invitatii vor sta  inghesuiti dar sa nu fie nici foarte mare pentru ca in acest caz impresia va fi ca sunt prea putine persiane.

Preparatele trebuie sa fie alese astfel incat sa nu aveti prea multa mancare dar nici prea putina. In meniul de botez sunt incluse in general trei preparate. Noi va sfatuim ca tinand cont si de cati invitati aveti si de cat de ampla este petrecerea sa nu incarcati acest meniu cu mai mult de trei feluri.

Mancarea se va alege in primul rand in functie de preferintele invitatilor. Tineti cont si de sugestiile pe care le primiti de la coordonatorul locatiei in care va avea loc evenimentul. El are suficienta experienta in legatura cu asemenea petreceri si va poate fi de folos atunci cand alegeti meniul.

De asemenea nu uitati sa ca este posibil sa aveti invitati alergici la anumite alimente sau care tin un regim alimentar, si chiar pot fi invitati care sa fie vegetarieni.

Daca aveti si astfel de invitati pentru acestia ar trebui sa existe un meniu special si va vor fi recunosctaori ca v-ati gandit la ei.

In cazul in care la petrecere vor veni si copii si acestia nu pot sa manance un meniu intreg mai bine le pregatiti lor un meniu special. Acesta ar trebui sa cuprinda produse usoare si pe gustul lor.

In cadrul bauturilor fara alcool intra apa minerala si plata, sucurile, atat naturale cat si acidulate si ar trebui sa aveti si o gama cat mai diversificata de bautruri alcoolice care sa fie in concordanta si cu mancarea servita dar si cu toate momentele speciale.

Este indicat ca sampania servita la inceput sa fie seaca si astfel nu veti strica apetitul invitatilor si cea servita dupa tort sa fie dulce.

In cazul in care printre invitati este si un numar ceva mai mare de copii si va permite si bugetul este recomandat sa luati in calcul si contractarea animatorilor pentru ca acestia sa se ocupe de copii. De asemenea se pot inchiria si jucarii gonflabile si ei nu se vor plictisi iar parintii se vor bucura de petrecere.

0 Shares
You May Also Like