Scule electrice profesionale de top

0 Shares
0
0
0

Scule electrice care sunt extrem de apreciate de catre muncitorii care lucreaza in constructii si nu numai, acesta este subiectul acestui articol. Multe dintre aceste scule sunt folosite de catre cei care lucreaza in acest domeniu dar, exista si scule folosite de catre foarte multi oameni care fac lucrari in propria locuinta sau in propriul lor atelier.

Dintre aceste scule electrice se remarca polizoarele drepte, care sunt produse de cei doi mari producatori Bosch si Makita. Aceste polizoare au numeroase avantaje la utilizare. In primul rand, modelul este conceput astfel incat sa fie extrem de usor de manevrat. Circumferinta mica permite o prindere extrem de usoara.

Carcasa este izolata, iar piulita de strangere cu forma rotunda reduce posibilitatea de deteriorare a piesei prelucrate. Clapeta de pornire/oprire este foarte usor accesibila, iar intrerupatorul este pozitionat in centrul clapetei, astfel incat poate fi utilizat indiferent ce parte a clapetei este actionata.

Un alt tip de polizoare comercializate de Epinvest sunt polizoarele de banc. Acestea sunt produse de catre compania japoneza Makita. Oferta este extrem de avantajoasa atat pentru clienti cat si pentru magazinul online.

Avantajele in utilizare sunt numeroase. In primul rand, aceste polizoare au un bloc motor masiv turnat din metal. Motorul este cu fiabilitate ridicata. Polizorul are iluminare individuala pentru fiecare roata si intrerupator protejat la umezeala.

De asemenea, are un suport al pieselor de prelucrat pentru fiecare roata. Discurile abrazive sunt prevazute cu aparatori compacte. Polizorul este prevazut cu tava pentru lichid de racire si totodata livrat cu discuri abrazive de granulatii diferite.

Garantia este aceeasi ca si in cazul altor scule electrice de 2 ani pentru persoane fizice si de 1 an pentru persoane juridice. Clientii sunt foarte multumiti de oferta de polizoare de banc care sunt comercializate la preturi destul de avantajoase pentru acestia.

Masinile de frezat sunt foarte bine reprezentate in oferta magazinului Epinvest. Makita, Bosch si DeWalt sunt cei trei mari producatori care ofera numeroase modele de masini de frezat.  Acestea au placa de baza transparenta pentru vizualizarea suprafetei de lucru si corp cauciucat pentru confortul si controlul operatorului.

Mecanismul de reglare este cu pinion fapt ce asigura fara dificultate un reglaj fin al adancimii de frezare, iar corpul este cauciucat ce asigura confort si totodata control in operare.

O scula electrica foarte apreciata de catre clientii Epinvest este masina de stantat. Aceasta este produsa de catre Bosch principalul furnizor de asemenea masini de stantat. Modelul este cel mai mic fiind totodata cea mai usor manevrabila masina de stantat de la Bosch.

Aceasta are o forma constructiva subtire, ingusta pentru manevrare optima, fiind extrem de utila pentru decupari interioare. Se poate lucra foarte simplu dupa schita si sablon si totodata se poate bloca matrita pentru taieri drepte. Polizorul unghiular este o alta scula electrica foarte apreciata de catre clientii Epinvest.ro.

Polizoarele unghiulare comercializate de catre magazin sunt produse de principalele branduri de pe piata. Bosch, DeWalt, Makita, Hitachi, vin cu numeroase oferte de polizoare unghiulare la preturi avantajoase. Exista si promotii ale tuturor acestor scule electrice care sunt foarte apreciate de clienti.

0 Shares
You May Also Like