Repari la onlaptop sau cumperi un laptop nou?

0 Shares
0
0
0

Tehnologia este o fiara infometata, nu? Tot ceea ce inseamna performate noi si modele noi de laptopuri costa mult si necesita intretinere periodica. Daca si dumneavoastra sunteti ca majoritatea cel mai probabil sunteti dependent de calculator sau de laptop, de routere, modem-uri, telefoane smart si alte dispozitive de conectare.

Cei mai multi dintre noi mancam tehnologie pe paine, in fiecare zi. Si ne asteptam sa putem face click oricand dorim, sa atingem si sa vorbim cu tot ceea ce detinem pentru a ne eficientiza cat mai mult viata. Iar cand se intampla ca unul din aceste echipamente sa se defecteze ne ingrijoram dintr-o data foarte mult.

Laptopul – ne vom referi in acest articol in principal la acest echipament. Cand laptopul se defecteaza imediat ne intrebam cat costa sa-l reparam si daca nu e mai bine sa cumparam repede un laptop nou iar pe cel vechi sa-l aruncam. Abuzul, neglizenta, functionarea defectuoasa si trecerea timpului sunt toti factori care determina defectiuni la un laptop.

Din ce in ce mai multe companii si birouri si-au adaugat in componenta “departamente de it/ reparatii” din dorinta de a raspunde cat mai repede necesitatii de repunere pe picioare a echipamentelor defecte. Alte firme gasesc ca este eficient sa incheie parteneriate si colaborari cu companii de service. La onlaptop puteti face acest lucru si de fiecare daca cand veti avea probleme cu laptopurile companiei, noi va vom putea ajuta cu solutii in cel mai scurt timp.

Reparatii laptop bucuresti

Tehnologia se imbunatateste in mod constant si este intr-o continua evolutie. Nu este niciun secret ca orice roman ar vrea sa aiba cel mai nou si mai performant laptop. Dar exista si romani multumiti de laptopurile pe care le folosesc, iar atunci cand se intampla ca acestea sa se defecteze ei cauta prin orice mijloace sa le repare in service onlaptop. Si bine fac, pentru ca reparatiile sunt in general justificate de preturi avantajoase, mult mai mici comparativ cu necesitatea de a cumpara un laptop nou (care implica reinstalare de programe si reconfigurare de drivere).

Multe lucruri se shimba in materie de tehnologie de la zi la zi. Cu toate acestea nu este de fiecare data intelept sa cumparam noi si noi echipamente performante. Fara sa-si dea seama, o multime de persoane isi inlocuiesc calculatoarele si laptopurile atunci cand acestea ar putea fi reparate, imbunatatite si optimizate (software) la un pret mult mai mic comparativ cu pretul pentru echipamentele noi.

Cand sa reparati la onlaptop in loc sa cumparati un laptop nou?
In primul rand ne vom referi la problemele de soft. Un laptop poate fi incetinit din cauza programelor instalate. Un antivirus si niste optimizari soft ar putea rezolva problema destul de usor.

Apoi laptopurile merg lent din cauza prafului acumulat pe componentele interne. O curatare profesionala la onlaptop poate rezolva semnificativ problema unui laptop lent, care va poate servi in continuare foarte bine.

O alta situatie este atunci cand intr-adevar o anumita componenta dintr-un laptop se defecteaza – poate fi vorba de memorie, hdd, display, placa video, tastatura etc. Componentele mai mici sunt mai ieftin de reparat si inlocuit. Placa de baza este printre cele mai scumpe componente de inlocuit, dar chiar si asa daca se intampla ca motherboard-ul sa fie problema in cazul dumneavoastra, din fericire de multe ori reparatia este mult mai ieftina decat sa cumparati un laptop nou cu totul.

Daca laptopul este prea vechi ca sa poate fi reparat in service onlaptop, daca piesele pentru el sunt dificil de procurat sau pretul pentru reparatie este prea mare atunci este de inteles ca va trebuie un laptop nou. Veniti acum in service onlaptop cu echipamentul dumneavoastra defect si aflati daca se merita sa-l reparati sau sa-l puneti deoparte si sa va cumparati un laptop nou.

0 Shares
You May Also Like