Recuperare-date-de-pe-memory-stick-USB

Recuperare date de pe memory stick USB

0 Shares
0
0
0

BIT Data Recovery , compania numarul 1 din Romania dispune de infrastructura tehnologica necesara pentru recuperare date stick , vorbim aici atat de tehnologii de ultima generatie cat si de personal specializat . Serviciile companiei noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice .

Tehnicienii nostrii sunt capabili sa recupereze datele de pe memory stick-uri ale unor marci de renume precum Kingston , Sony , PQI , Sandisk , Consair , PNY , Verbatim , Lexar , Transcend , Noname si OEM .

In cazul acestor dispositive de stocare se pot intalni doua tipuri de defecte care por face imposibila accesarea datelor : defecte fizice si defecte logice .

Defectele fizice pot aparea in urma unei utilizari necorespunzatoare a stick-ului, o deterioarare a sectiunii electrice sau , un caz mai extrem , o rupere accidentala, stick-ul se incalzeste foarte tare si nu mai este recunoscut de calculator sau nu se mai poate vedea capacitatea acestuia desi PC-ul il recunoaste etc.

Procedurile de recuperare a datelor in cazul acestor defecte sunt foarte diversificate . Este necesar un numar foarte mare de ore de cercetare pentru descoperirea algoritmului de recuperare a datelor . Recuperarea datelor se realizeaza prin dezmembrarea stick-ului USB si extragerea flash-urilor de memorie , pentru ca mai apoi acestea sa fie citite cu ajutorul unor tehnologii special de tip RAW .

Defectele logice apar in urmatoarele situatii : stergerea sau formatarea accidental a fisierelor , odata introdus in calculator stick-ul apare ca fiind nealocat si se cere o formatare a acestuia sau desi stick-ul este recunoscut de catre PC datele de pe acesta nu pot fi accesate , ratacirea unuia dintre fisiere , doar anumite fisiere ( xls ,doc , docx, ppt , xslx , pptx ) nu mai pot fi accesate , deconectarea necorespunzatoare de la pc ( situatie in care stick-ul cere formatare ) , virusare accidentala urmata de o stergere partiala FAT-ului etc.

Pentru remedierea acestora se utilizeaza softuri si programe speciale capabile sa recupereze datele si in situatii deosebite precum stergerea sau formatarea informatiilor de pe stick-ul USB , cu o conditie insa , sa nu se mai foloseasca stick-ul dupa momentul in care se descopera defectul . Procesul de recuperare a datelor in cazul acestor defecte este direct inflentat de gradul de pregatire al tehnicianului care executa lucrarea . Chiar daca nu va vine sa credeti exista situatii in care doar manual se poate identifica structura de fisiere .

BIT Data Recovery va pune la dispozitie cea mai performanta tehnologie, un laborator de ultima generatie si specialisti foarte bine pregatiti pentru recuperarea datelor de pe stick-urile USB in cele mai optime conditii .

Confidentialitatea este un alt punct forte al BIT Data Recovery , pute-ti avea incredere ca datele dumneavoastra sunt in deplina siguranta . Toti clientii nostri au numai cuvinte de apreciere la adresa companiei .

Procesul de recuperare a datelor este demarat cu acordul clientului imediat dupa finalizarea diagnosticarii .Procesul de diagnosticare este oferit gratuit de companie tuturor acelora care apeleaza la serviciile noastre , in cel mult 24 de ore de la semnalarea problemei in unul dintre service-urile companiei .

Pentru mai multe informatii despre intreaga gama de servicii pe care vi le punem la dispozitie va rugam sa accesati cu incredere site-ul BIT Data Recovery Recuperaridate.ro .

0 Shares
You May Also Like