Rafturi-metalice-pentru-firme-de-contabilitate

Rafturi metalice pentru firme de contabilitate

0 Shares
0
0
0

Ni s-a intamplat tuturor ca cel putin o data sa intram in biroul de contabilitate al unei companii, sau de ce nu, in propriul birou de contabilitate si sa observam prezenta actelor contabile peste tot in jurul nostru. La fel cum tuturor ni s-a intamplat sa ne uitam pe rafturile magazinului in care ne facem cumparaturile si sa descoperim ca articolul dorit nu se mai afla acolo. Cu o simpla intrebare aflam ca articolul se afla in stoc insa intr-un depozit aflat cel mai probabil in alta parte a orasului sau chiar in alt oras.

Aceste momente pot fi nu doar daunatoare dispozitiei ci si adevarate momente de revelatie pentru un conducator intreprinzator. Observand dezordinea sau lipsa de eficienta in cazurile de mai sus, ramanem sa ne gandim cum putem face ca noi insine sa nu cadem in capcana de mai sus, cauzata de lipsa unei planificari cu vedere spre viitor sau a unui partener de incredere care sa ne anticipeze dezvoltarea companiei si nevoile acesteia poate chiar inaintea noastra.

Felul in care ne putem feri de asemenea momente este simplu: ne impunem ca fiecare decizie, chiar si in privinta achizitiei de mobilier, sa fie luata cu gandul la “ce ar putea fi maine.” Si mai ales, daca ne putem baza pe cei cu care colaboram “astazi”, ca “maine” sa fie pregatiti de a-si oferi aportul pentru un nou salt in dezvoltarea companiei noastre. Sa luam ca exemplu rafturile mentionate mai sus. Dorind sa stocam cat mai multe articole in depozitul propriu, pentru anticiparea unei cereri urgente si de volum foarte mare, cautam fie pe internet fie aleatoriu, folosind alte surse, cel mai bun furnizor de asemenea mobilier.

Cautam un furnizor serios, axat pe satisfactia clientului si pe un raport pret versus calitate, competitiv cu restul pietei. Cautam un furnizor care sa fie acolo cand avem nevoie de acesta, care sa raspunda prompt, pozitiv si cu zambetul pe buze oricarei cereri venite din partea noastra. Cautam un prieten care sa ne fie alaturi atunci cand avem nevoie. Si cu totii stim cat de greu este de gasit acest element. Gasind o companie precum Ingeco.ro , urmeaza a ne uita peste ofertele acesteia si cum s-ar putea integra ele in viitor.

Poate in viitor vom avea nevoie de fisete metalice pentru arhivarea dosarelor contabile, de rafturi metalice in plus fata de cele pe care le-am achizitionat deja, poate dorim sa ne extindem afacerea si avem nevoie de bancuri de lucru componibile, de dulapuri pentru depozitare ecologica sau alte articole de mobilier metalic.

Observand in oferta lor toate aceste materiale, ramane doar sa luam decizia cea mai usoara: ce avem nevoie acum, in prezent, fiindca viitorul pare a fi asigurat! Achizitionam cateva articole de mobilier metalic pentru afacerea noastra urmand ca pe viitor sa revenim, de fiecare data cand nevoia o cere, fara a cauta noi furnizori pe Internet. De ce? Fiindca o companie cu mentalitatea “clientul nostru, stapanul nostru” este cu atat mai greu de gasit cu cat cererea pietei este foarte mare.

0 Shares
You May Also Like