Probleme ale telefoanelor Samsung Galaxy S7

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care am ajuns sa fim dependenti de telefoanele mobile inteligente, nu mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca fiecare dintre noi cautam sa ne cumparam cele mai performante telefoane, ale celor mai renumite branduri din industrie.

Ei bine, telefoane performante stim cu totii ca gasim oriunde, la toate magazinele operatorilor de telefonie mobila din oras, le gasim si la magazinele care comercializeaza produse electronice si electrocasnice, insa totul depinde si de suma de bani pe care ne permitem sa o cheltuim pentru a cumpara un astfel de dispozitiv.

Se spune despre telefoanele produse de catre Samsung, ca impreuna cu modelele iPhone, ale celor de la Apple sunt cele mai performante de pe piata, insa trebuie mentionat faptul ca pana si acestea pot sa intampine anumite probleme de functionare.

O multime de utilizatori de telefoane Samsung, cu siguranta sunt foarte incantati de dispozitivele pe care si le-au cumparat de la acest producator, insa sunt si cazuri in care utilizatorii care au achizitionat dispozitive de la acest producator s-au trezit cu anumite situatii extrem de neplacute. 

Este cunoscut faptul ca modelele cele mai noi si cele mai performante ale acestui producator sunt Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, care sunt destul de scumpe astfel ca multa lume nu isi permite sa isi cumpere un astfel de dispozitiv, insa sunt cazuri in care si aceste dispozitive pot sa intampine tot felul de probleme de functionare.

Se pare ca in ultimul timp, forumurile unde intra utilizatorii de dispozitive Samsung, sunt pline de tot felul de plangeri ale utilizatorilor de Samsung Galaxy S7 Edge, care marturisesc faptul ca pe display-ul dispozitivului lor apar mai multe dungi roz in partea dreapta.

Au fost cazuri in care utilizatorii au incercat sa reseteze dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, insa se pare ca problema persista, iar telefonul trebuie dus intr-un service unde se executa reparatii Samsung.

Cu siguranta se poate opta si pentru un service gsm generalist, insa ar fi mai bine ca utilizatorii sa isi duca dispozitivul intr-un service specializat in reparatii de telefoane ale acestui producator, pentru ca angajatii de acolo sunt experti in repararea telefoanelor acestui renumit producator.

Se pare insa ca aceasta dunga roz aparuta pe ecran este un fel de avertisment, pentru ca utilizatorii care nu isi duc dispozitivul la service la timp, au sanse mari ca intr-o zi sa observe faptul ca telefonul li s-a stricat de tot.

In cazul in care telefonul se afla in perioada de garantie, o idee buna ar fi sa il duci la reparat pe baza certificatului de garantie, dar reparatia va dura intre doua si trei saptamani, astfel ca vei avea destul de mult timp de reparat.

Daca esti dispus sa suporti costurile reparatiei, poti sa iti duci telefonul dupa cum am mai spus la un service gsm specializat in reparatii ale dispozitivelor Samsung, si cu siguranta acolo va fi reparat mult mai repede, iar calitatea reparatiei se poate sa fie una superioara.

Asadar, daca ti se defecteaza telefonul, locul unde va fi reparat, doar tu il vei alege.

0 Shares
You May Also Like