Prima-casa-in-Greenfield

Prima casa in Greenfield

0 Shares
0
0
0

Vine un moment in viata fiecaruia dintre noi, cand ori punem, ori raspundem la acea intrebare, cu acel mult asteptat “DA”.

Acest eveniment aduce multa bucurie, entuziasm si fericire, insa la un moment dat vine si cea mai grea intrebare: “Unde ne mutam?”. Pentru tinerii care doresc sa-si intemeieze o familie, programul Prima Casa vine in ajutor.

Cu ajutorul acestui program pot achizitiona un apartament cu 3 camere in Bucuresti, iar aceasta oportunitate poate fi solutia pentru o viata de familie implinita.

O famile tanara se va orienta mereu spre apartamente spatioase, cu mai multe camere, intr-o zona in care copiii pot creste si se pot dezvolta frumos si armonios.

Parintii vor cauta in general cartiere cu spatii verzi, care sa le ofere micutilor posibilitatea sa petreaca mult timp in aer liber, dar si sa se joace in spatii amenajate, in deplina siguranta. 

Greenfield este solutia perfecta pentru intemeiera unei familii, in apartamente situate intr-un cadru natural deosebit, intre padurea Baneasa si Tunari.

Solutia pentru cuplurile tinere, care viseaza la o casa frumoasa, este programul Prima Casa. Toate apartamentele din Greenfield pot fi achizitionate prin acest program.

De ce acest program este de un real ajutor pentru cei ce isi doresc o casa?

Avantajul major este acela ca guvernul garanteaza 80% din valoarea imprumutului pentru achizitionarea unei locuinte, iar limita maxima a imprumutului este de 60.000 de euro. Statisticile arata ca acest program a avut succes in anii anteriori cand multe familii tinere s-au mutat in propria casa.

Acest program da sansa fiecaruia de a incepe o viata noua. Greenfield este solutia perfecta pentru familiile tinere, care isi doresc un apartament nou, in Bucuresti, feriti de agitatia si aglomeratia orasului.

Un apartament  cu 3 camere in Bucuresti, in cartierul Greenfield te poate aduce mai aproape de natura, te poate ajuta sa duci o viata armonioasa si linistita.

Alege sa traiesti intr-un loc care te incarca cu energie pozitiva in fiecare zi si creste-ti familia intr-un mediu armonios.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like