Pastreaza dragostea vie

0 Shares
0
0
0

Fiecare varsta vine cu provocari diverse si cu noi moduri de rezolvare pentru acestea. Fiecare situatie e un soi de poveste de dragoste. Intr-un fel iubim la 16 ani si intr-altul la varsta de 30. Acumulam vise implinite si experiente, invatam sa ne iertam si sa oferim in aceeasi masura cu recunostinta. Ne cautam jumatatea si cand avem norocul sa o si gasim, ce facem?

Ne pregatim de nunta. Ei, bine, nunta, din punctul meu de vedere reprezinta incununarea unei povesti de iubire, juramantul de sinceritate si vointa. Oamenii nu raman la fel ca la inceputul unei relatii, si tu si eu ne schimbam, uneori in bine, alteori ne afundam in tristete.

Insa, este important ce ne dorim. In momentele in care iubim cu adevarat ar trebui sa luam in calcul si aceste eventuale schimbari, chiar daca se poate intampla sa nu fie conforme cu a teptarile pe care le avem. In perioada de dragoste o pregatim intr-un fel pe cea cu incercari.

Si totusi, cum suntem si ce facem la nunta, astfel incat aceasta sa fie cu adevarat una rupta parca din basme? Alegem cea mai frumoasa rochie de mireasa si pentru ginere un papion care sa se asorteze cu aceasta, avem grija ca la iesirea din biserica sa poata zbura porumbei calatori? Te-ai gandit la cabina foto inchiriat?

Toti invitatii vor avea un moment in plus sa poata imprima nunta ta si fericirea simtita pe o hartie speciala in doar cateva minute. Pana la urma, toti dorim sa ne amintim si sa retraim totodata doar amintirile frumoase, cele in care ne-am simtit apreciati si iubiti. Cu siguranta si oamenii care vin sa participe la petrecerea ta de nunta merita multa atentie, fara ei, practic ai fi singur.

Prietenie este importanta, insa la fel de importanta este si mentinerea acestui tip de relatie cu seriozitate si sinceritate. Prietenii mei sunt importanti, asa cum nunta mea cu siguranta va fi una frumoasa, una in care iubirea va spune da, iar universul se va deschide sa imi ofere cele mai bune trairi, alaturi de omul drag mie.

Iar fotografiile pe care eu insami am sa le fac in acea cabina foto speciala vor sta drept marturie pentru dorinta mea de dragoste ce este atat de vie.

0 Shares
You May Also Like