Oamenii-in-varsta-si-telefoanele-mobile

Oamenii in varsta si telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Oamenii de orice varste pot apela la un service GSM Bucuresti pentru a-si repara telefoanele. Unii apeleaza la service-ul de pe www.servicegsm.ro, altii la alte service-uri asemanatoare.

Cand insa te hotarasti sa-ti duci telefonul in service, gandeste-te la modalitatile prin care poti gasi cel mai bun service GSM Bucuresti, daca esti din Bucuresti, deoarece posibilitatile sunt multe, insa nu toate sunt la fel de calitative.

Nu doar tinerii au telefoane mobile. Mai nou, multi dintre oamenii in varsta au astfel de dispozitive. Pentru oamenii in varsta telefoanele mobile sunt deosebit de utile, fapt pentru care producatorii de telefoane mobile au creat astfel de dispozitive speciale pentru varstnici.

Batranii in general nu refuza un telefon mobil, ci chiar si-l doresc, cu toate ca uneori sunt sceptici. Cel mai adesea, refuzul se pune pe seama costurilor aferente.

Insa, cu toate acestea batranii vor telefoane mobile. Care sunt motivele? 

Pot tine legatura cu cei dragi

Odata cu varsta, oamenii nu mai sunt in putere ca in tinerete. Cei mai multi dintre ei stau in casa, se mai plimba cate putin, mai gatesc ceva sau mai vorbesc cu cei dragi. Cand un batran are un telefon mobil e imbucurator atat pentru el, cat si pentru cei dragi. Pentru el pentru ca poate suna sa-si auda nepotii, copiii, pentru cei dragi pentru ca pot mereu pastra legatura pentru a vedea daca persoana draga este bine. Astfel, ca si copil stai mai linistit stiind ca ti-ai auzit mama, tatal pentru cateva minute pe zi, dar si ca parinte ca ti-ai auzit copiii.

Pot apela rapid serviciul de urgente

Daca o sa cauti in telefoanele batranilor pentru a vedea ce numere au in agenda, adesea vei gasi numarul de urgenta 112, ceea ce e foarte bine. Astfel, batranii cand au o problema foarte grava care necesita ajutorul ambulantei/politiei/pompierilor, apeleaza cu usurinta si cheama persoanele competente.

Au mereu un ceas la indemana

Daca intrebi un batran cat este ora e foarte probabil sa se uite in telefon pentru a-ti spune. E mult mai simplu pentru ei, deoarece multe din telefoane pot afisa ceasul pe ecran la o dimensiune destul de mare si in plus ii mai ajuta si lumina de pe ecran.

Cand in familia ta ai o persoana in varsta, bucur-o cu un telefon mobil. De ce? Pentru ca astfel stai si tu mai linistit stiind ca ai vorbit cu persoana respectiva si e bine, mai ales daca locuieste singura. Multi dintre batrani vor refuza poate din cauza costurilor, cum am amintit mai sus.

In astfel de situatii explica-le ca nu trebuie sa-si incarce telefonul in fiecare luna, deoarece pot fi sunati. Unii nu vor vrea din motive de sanatate. Explica-le ca problemele apar cand telefonul este utilizat in mod excesiv. Unii pot gasi fel si fel de motive, iar cel mai adesea acest lucru se intampla deoarece nu sunt informati.

Cauta pentru persoanele in varsta telefoane simple, telefoane care sa-i ajute sa initieze apeluri cu usurinta. Si inca un amanunt important, incearca sa gasesti un telefon cu meniul in limba romana, daca vrei sa le fie mai usor.

0 Shares
You May Also Like