Noutati-in-domeniul-anvelopelor-Michelin

Noutati in domeniul anvelopelor Michelin

0 Shares
0
0
0

Numele Michelin a devenit un brand in timp datorita produselor inovatoare si conlucrarii permanente cu producatorii de autovehicule. Totul a plecat din anul 1889 cand doi frati, André si Edouard Michelin au inceput o aventura industriala sustinuta continuu prin munca si devotament, aceea de a dezvolta solutii de transport sigur si modern pentru orice tip de masina.

De atunci pana astazi s-au produs nenumarate schimbari cu efect benefic, urmarindu-se tiparele de calitate si cele legislative, ajungand astfel sa vorbim in anul 2013 de anvelope dezvoltate pe categorii de autovehicule si anotimp: anvelope de iarna, anvelope de vara si bineinteles, cele all-seasons.

Datorita concurentei si solicitarilor mari pe piata de profil, Michelin a produs serii intregi de anvelope, pentru orice dimensiuni de jante si pentru orice masina, fie ca vorbim despre masini personale, cu caracteristici limitate, fie ca vorbim despre bolizi de super-putere, prezenti pe traseele unor raliuri cu renume.

Ajungem astfel sa-i vedem pe cei de la Michelin in varful piramidei producatorilor de anvelope, produsele lor fiind recunoscute atat de catre clienti, cat si de catre organisme certificate, un exemplu in acest sens constituindu-l punctajele obtinute la testarile ADAC (Clubul Automobilistic German), unde la categoria anvelope de iarna Michelin Pilot Alpin a obtinut calificativele cele mai bune, devansand astfel nume sonore precum Intercontinental sau Pirelli. Din fericire pentru noi, Anvelomag.ro este distribuitor al anvelopelor Michelin, acestea putandu-se gasi in Romania pe site-ul www.anvelomag.ro.

Crezul celor de la Michelin merge atat de departe in timp astfel incat vedem tot mai des alaturi de ei numele grele in domeniul producerii de autovehicule foarte puternice. In conlucrare cu specialistii care au stat la baza crearii modelului Porsche 911 Carrera S, cei de la Michelin au dezvoltat un tip de anvelopa destinata numai modelului in cauza.

Acest model special de anvelope, fara a fi vreo coincidenta, este chiar cel pe care l-am mentionat anterior ca fiind premiat de catre Clubul German de Automobile. Un alt exemplu al faptului ca cei de la Michelin sunt dedicati automobilelor, este crearea anvelopelor speciale Michelin Pilot Super Sport destinate echiparii celei ce a fost declarata ca fiind cea mai rapida masina de pe planeta in anul 2011, la al carei succes in inscrierea reusitei in Cartea Recordurilor aceste anvelope speciale au contribuit cu siguranta.

Pe langa crearea de anvelope destinate masinilor usoare, fie ele performante sau nu, Michelin si-a dedicat cunostintele si autovehiculelor de tonaj mai greu si chiar celor destinate traficului comercial. Ca noutate in domeniu, pentru anul 2013 Michelin a lansat noua gama de anvelope pentru camioane numita Michelin X Line Energy, special destinata companiilor de transport in scopul reducerii de carburant si al cresterii eficientei energetice.

Prezentarea produsului a avut loc si in Romania, in data de 10 aprilie si a fost intitulata “Impreuna pentru economii reale”. Produsele vor fi in curand disponibile pe piata de profil, aducand un plus de siguranta si confort pentru posesorii unei flote auto din domeniul comercial usor.

Anvelopele Michelin sunt recunoscute pentru testele riguroase la care sunt supuse, prin calitatea cauciucului din care sunt fabricate si mai ales prin finetea executiei. Michelin este prezent oriunde, in orice tara, brand-ul regasindu-se si la noi, prin magazinul Anvelomag.ro. In acest magazin online putem gasi anvelopele de iarna atat de necesare conditiilor sezoniere specifice pozitionarii geografice a tarii noastre, cat si pe cele obisnuite de vara cu care vin echipate majoritatea autovehiculelor.

Ultimele noutati despre Michelin:

1. Michelin Plans New Labor Moves in France
2. Michelin adds two commercial tires to portfolio
3. Michelin Hit With Fraud, RICO Suit Over Tire Scheme
4. T&W Tire to become strategic dealer of Michelin and BF Goodrich commercial tires

0 Shares
You May Also Like