miley-cyrus-with-blode-short-hair

Noua tunsoare a lui Miley Cyrus a socat fanii

0 Shares
0
0
0

Noua tunsoare a lui Miley Cyrus a socat fanii. Aceasta a folosit-o vopsea de par cu nuante de blond deschis si pe langa asta s-a tuns scurt.Oare acest nou look “trage” cumva spre Britney?

In momentul in care Miley Cyrus a lansat o poza cu noua ei coafura a stiut ca imaginea ei o sa “scuture” putin fanii. Aceasta noua imaginea a avut un impact imens asupra fanilor. Blondul platinat si tunosarea au fost o schimbare uriasa pentru Miley tinand cont de faptul ca parul ei nu a fost niciodata asa de scurt sau mai sus de umeri.

Fanii ei au facut multe declaratii pe Twitter despre coafura ei, multi dintre ei au comparat-o pe aceasta cu Britney Spears (2007). Unele declaratii despre Miley Cyrus suna asa: “Cred ca Miley o sa aiba imediat o cadere nervoasa si o sa ne spuna sa o lasam in pace pe Britney” “Miley Cyrus incearca sa se asemene cu Britney Spears, vrea sa atraga atentia cu groaznica ei coafura”

Britney Spears a intrat intr-un salon in urma cu 5 ani si a cerut unui stilist sa o tunda scurt acesta a refuzat, acesta a fost si rezultatul pozelor memorabile in care Britney ia un aparat de tuns si se rade singura. Mutarea lui Miley nu a fost doar premeditata, dar a fost si facilitata de unul dintre cei mai celebri stilisti. Celebrul stilist McMillan cu siguranta nu ar fi pus stampila lui pentru a aproba colapsul anumitor staruri.

Asta,probabil, ar fi pus capat carierei lui. Putem sa credem ca Miley este acum la varsta la care vrea sa experimenteze si incearca mereu un nou look care sa o reprezinte, pentru ea este putin mai greu decat pentru orice alta adolescenta, ea, in cazul unei schimbari, are de suportat criticile intregii lumi. Cantareata declara : “ Logodniciului meu ii place noua mea coafura, el de fapt se bucura ori de cate ori imi vede fata” (aceasta zambeste)“

El crede ca mi se potriveste de minune aceasta tunsoare”. Ea considera ca niciodata nu a avut un look care sa o reprezinte mai bine decat acesta. Miley sustine faptul ca noul look reflecta directia spre care se indreapta cu urmatorul album sau de ce nu cu urmatorul stil de muzica pe care vrea sa-l adopte Sa-ti schimbi culoarea parului si tunsoarea este un mod bun de a-ti improspata stilul si de a te face sa te simti o persoana noua.

O culoare buna o sa te faca sa te simti mai increzatoare si mult mai atractiva.Sunt atatea stiluri, asa ca poate fi dificil pentru oricare dintre noi, cum probabil a fost si pentru Miley Cyrus, sa alegem stilul “bun”.

Probabil Mileys-a luat dupa steriotipul : “blondele se distreaza mai tare” asa ca de ce nu? Pentru multe vedete anul 2012 a fost un an plin de originalitate, de la combinarea unor tonuri de culoare la anumite stiluri de tunsori, acestea au reusit sa socheze lumea de fiecare data. Vopselele de parsi tunsorile cu impact probabil vor domina si anul 2013.

0 Shares
You May Also Like