Mergi sa cuceresti rasaritul

1 Shares
0
0
1

Vara ne dorim sa mergem la mare. Costumele de baie se afla la vanzare indiferent de locul in care calci. Poate doar magazinele de nisa nu au acest obiect vestimentar.

Cautam papuci si vise colorate in cosul cu prosoape de plaja, ne adunam finantele, calculam zilele de concediu si cat putem de repede, plecam sa ne scaldam in valuri, sa dam piept cu marea, sa asteptam rasaritul si soarele care iese din ea.

Marea vine cu vise, cu tot felul de intamplari, insa si cu griji. Poate ne intrebam unde vom sta, cate rochii sau palarii sa luam, in ce asezam bagajele copiilor. Si totusi ce metoda de epilare utilizam astfel incat sa avem o piele neteda si frumoasa un timp cat mai indelungat? Cum ne protejam de soare, ce lotiune luam?

In privinta epilatului, recomand ceara de unica folosita. Ai nevoie un aparat de incalzit ceara, servetele speciale si recipientul in care se afla ceara. Pe toate, le gasesti la vanzare in magazinele de specialitate. Este simplu de utilizat un astfel de aparat. Are nevoie sa stea in priza cateva zeci de minute, in functie de model, cu recipientul de ceara in interior.

Cand aceasta ajunge la temperatura ideala, rotita din capul reciepientului in care se afla, se roteste fara probleme. Astfel, este simplu de aplicat. Nu te grabi, ai grija la sensul de crestere al firului de par, astfel incat sa reusesti din prima si totodata, atentie sa nu rupi firul, ci sa fie smuls, pentru a evita ca apoi sa creasca pe sub piele.

Poti sa ai mici necazuri daca acest fapt are loc. Pielea are nevoie de un dus, de hidratare inainte de epilare. Astfel, epilatul este mai usor si parca nici nu te mai doare atat de mult.

Cred ca pentru toate femeile, fie ca vorbesc despre asta sau nu, episodul asta nu este unul prea placut, insa rezultatul este unul bun si daca utilizezi si o metoda corecta poti sta apoi fara griji fie si o luna intreaga de zile. Marea te asteapta, alege trollerul potrivit, ia palaria si costumul de baie preferate si mergi sa cuceresti rasaritul.

1 Shares
You May Also Like