Masina potrivita pentru vacanta

0 Shares
0
0
0

Vacantele reprezinta cel mai bun prilej de a descoperi si de a cunoaste lucruri noi, astfel ca este foarte important ca aceasta sa fie planuita in cel mai mic detaliu. De aceea, si transportul ar trebui sa fie in concordanta cu vacanta dumneavoastra, in special daca optati pentru un autoturism de inchiriat.

Cu toate acestea, pentru ca si la acest capitol sa nu existe probleme, specialistii in servicii de tip rent a car au pregatit o lista cu cele mai importante criterii atunci cand urmeaza sa inchiriati o masina pentru vacanta. Haideti sa le descoperim impreuna!

Numarul pasagerilor

Inainte de a incepe cautarea masinii ideale pentru sejurul dumneavoastra, este foarte important sa aveti in minte numarul pasagerilor ce va vor insoti pe parcursul vacantei. Astfel ca, daca veti fi maximum cinci persoane, puteti opta pentru o masina obisnuita, insa daca numarul este mai mare, va sugeram sa alegeti masinile ce au o capacitate mai mare, sau chiar un microbuz.

Insa, inainte de a putea face recomandari, numarul pasagerilor trebuie stiut in mod clar. De asemenea, daca veti avea si copiii cu dumneavoastra, ar fi bine sa luati in calcul si acest aspect, cautand masini ce va pot oferi suport pentru scaunul de masina al copilului, daca cel mic are nevoie.

Drumurile planificate

Pe langa numarul pasagerilor, este foarte important sa tineti cont si de traseul pe care il aveti in plan pentru vacanta aleasa. Astfel ca, daca veti calatori cu masina mai mult prin oras, puteti opta pentru o masina obisnuita, fara specificatii speciale.

In schimb, daca traseele planificate cuprind si anumite drumuri mai complexe, cum ar fi o drumetie pe munte, sau calatorii in zone mai putin accesibile unei masini obisnuite, atunci ar trebui sa aveti iin vedere si acest detaliu.

Cel mai bine ar fi sa discutati cu proprietarul sau cu reprezentantul firmei de rent a car, astfel incat acesta sa va poata furniza cateva recomandari despre masinile ce vi se potrivesc. 

Accesorii si facilitati

Daca urmeaza sa calatoriti foarte mult, va recomandam sa aveti in vedere si existenta anumitor facilitati, inainte de inchirierea masinii.

Astfel ca, ar trebui ca autoturismul ales sa fie dotat cu GPS, astfel incat sa va puteti organiza mult mai usor traseele si rutele potrivite, dar si alte detalii de acest gen, cum ar fi scaunul pentru copil, aer conditionat, aer cald, in functie de nevoile fiecaruia.

Asadar, inainte de a lua decizia potrivita, va sugeram sa va orientati catre masini dotate cu astfel de accesorii si facilitati, care va vor face calatoria mult mai placuta. 

Avand in vedere numarul de autoturisme in continua evolutie, este imposibil sa nu va gasiti masina potrivita, la un pret mai mult decat accesibil. In plus, acestea va ofera diferite facilitati, astfel incat experienta dumneavoastra sa fie una cat mai placuta.

0 Shares
You May Also Like