Lipolaser-radiofrecventa-si-vacuum-terapii-de-remodelare-corporala-si-tratarea-celulitei

Lipolaser, radiofrecventa si vacuum – terapii de remodelare corporala si tratarea celulitei

0 Shares
0
0
0

Echipamentele de ultima generatie in remodelarea corporala si tratarea celulitei combina efectul sinergetic al lipolaserului, radiofrecventei si vacuumului.

Noua tehnologie a radiofrecventei integrata in role motorizate actioneaza pe o suprafata mult mai mare de tratament, ceea ce determina aparitia rezultatelor mult mai rapid. Radiofrecventa impreuna cu lipolaserul actioneaza simultan, genereaza incalzirea in profunzime a tesutului subcutant, stimuleaza productia de colagen pentru ca metabolismului celular este intensificat, avand ca efect cresterea fermitatii pielii si reducerea circumferintei zonelor tratate.

Vacuumul pulsatoriu si continuu stimuleaza circulatia sanguina si drenajul limfatic, ceea ce duce la eficientizarea tratamentului. Tratamentul cu lipolaser lichefiaza celulele adipoase si reduce semnificativ dimensiunea celulelor adipoase pentru a scapa mult mai usor de grasimea localizata.

Lipolaserul modifica celulele adipoase, pentru a permite grasimii lichefiate sa iasa in spatiul intracelular, de unde va fi eliminata prin metabolismul natural si tratamentul lipolaser este un procedeu de remodelare, fiind eficient in lichefierea tesutului adipos localizat, in reducerea circumferintei cu efect tensor asupra pielii, prin intermediul unor diode de mare putere.

Lipolaserul emite lumina intens focusata pe lungimea de unda. Terapia cu radiofrecventa reprezinta un tratament estetic, care actioneaza direct in profunzimea pielii, incalzind tesutul in straturile superficiale, cat si cele din profunzime, fara sa afecteze stratul de la suprafata.

Radiofrecventa genereaza caldura in tesuturile tratate, iar cand este atins un prag de 60 grade Celsius in straturile dermale, colagenul se denatureaza si fibrele devin contractate. Se declanseaza o inflamare locala in cascada, ca un raspuns la caldura excesiva, procesul acesta ducand la formarea unui colagen nou. 

Avantajele radiofrecventei sunt:
–    activeaza drenajul limfatic si circulatia sangvina;
–    stimuleaza metabolismul celulelor adipoase si activitatile lipolitice, find redusa grasimea localizata;
–    stimuleaza producerea colagenului si totodata a elastinei, intensificand procesele de regenerare a pielii;
–    imbunatateste fermitatea epidermei, pielea care nu are riduri si este lipsita de elasticitate devenind mult mai neteda, tonifiata, ferma, cu o structura mult imbunatatita;
–    creste distributia intracelulara a oxigenului prin ridicarea temperaturii tesutului, este oferita o tonifiere profunda, indiferent de varsta, fiind reduse vegeturile si totodata prevenind aparitia acestora;
–    atenueaza aspectul neplacut de coaja de portocala, vizibil chiar de la prima sedinta.

Terapia cu Vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita, fiind mult mai eficient decat oricare tratament. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea in intregime a toxinelor. Aceasta terapie faciliteaza dilatarea vaselor si totodata circulatia oxigenului, reducand retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.

Terapia cu vacuum poate reduce volumul celulelor adipoase si totodata permite livrarea energiei termice a radiofrecventei adanc in tesut. Este provocat un efect de stretching si totodata de masaj a tesutului fibros.

Pentru a se reusi imbunatatirea efectelor tratamentelor de remodelare corporala, se recomanda drenajul limfatic dupa orice tratatament pentru remodelarea corpului. Prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile intracelulare, drenajul are ca rezultat intensificarea curentului limfatic.

Efectul vizibil de tratare a celulitei si de remodelare corporala este destul de rapid, si trebuie mentinut cat mai mult posibil.

0 Shares
You May Also Like