La ce sa fim atenti cand vine vorba de inchirierea unui autoturism

0 Shares
0
0
0

A inchiria un autoturism nu este atat de greu precum ati crede. Atat timp cat aveti Internet va puteti descura si gasi orice informatie cautati. Sunt firme rent a car Cluj aeroport care au ca principala conditie de a inchiria o masina de la ei varsta de 21 de ani impliniti.

In momentul in care semnati contractul veti avea nevoie sa prezentati firmei de inchirieri auto permisul de conducere, actul de identitate precum si cardul de credit. Rezervarea se face foarte simplu cand vine vorba de inchirierea unei masini.

Accesati site-ul firmei rent a car Cluj aeroport si la adresa indicata trimiteti solicitarea prin formularul online destinat rezervarilor. Solicitatea o puteti face atat telefonic cat si prin mail, dar cel mai bine este sa folositi formularul de pe site.

Aceasta solicitare trebuie sa contina clasa masini, perioada de inchiriere precum si locatia unde va fi predata sau preluata masina, precum si numele clientului. Nu uitati sa va treceti adresa corecta de mail, precum si datele de contact si telefonul pentru a putea fi contactat cel mai repede de un reprezentant al firmei de rent a car Cluj aeroport.

Urmatorul pas tine de cei de la reprezentanta auto care vor transmite o rezervare provizorie care are rolul de a bloca masina solicitata pentru respectiva perioada aleasa de client. In cazul in care oferta firmei alese va multumeste si dupa ce ati primit mail-ul de confirmare de la aceasta, confirmati totul in decurs de 48 de ore.

Dupa ce ajunge confirmarea la firma, aceasta se va bifa ca fiind definitiva. Cand inchiriati masina in primul rand trebuie sa va ganditi la bugetul pe care il aveti la dispozitie dupa care urmatorul pas este alegerea masinii. Nu uitati ca va trebui sa lasati si o garantie de cel putin 150 de euro.

Totul este gata

Cand toate formalitatile au fost facute, la locul si data stabilite urmeaza ca aceasta sa va fie data in primire si cu rezervorul plin. Verificati toate aceste aspect pentru a nu va trezi la intoarcere ca platiti ceea ce nu ati consumat.

Uitati-va si la eventualele zgarieturi sau mici defectiuni ce nu v-au fost aduse la cunostinta de reprezentantii firmei si consemnati-le intr-un process-verbal ce va fi semnata de ambele parti. La livrarea masinii se va semna contractul de inchiriere si se va semna fisa de predare-primire a masinii, dupa care se va efectua plata.

In cazul in care apar probleme nu trebuie sa ezitati sa sunati la reprezentanta firmei la orice ora. Returnarea masinii se va face la ora si data stabilite de comun acord, iar la final, inchirierea se va consemna in fisa de predare-primire. Tot atunci se va returna si garantia, iar in cazul in care veti dori eliberarea unei facturi, se va elibera de catre firma rent a car Cluj aeroport.

0 Shares
You May Also Like