La ce preturi gasim pe piata containere birou

La ce preturi gasim pe piata containere birou?

0 Shares
0
0
0

Putin peste o mie de euro. Acesta este pretul pe care trebuie sa il platiti daca doriti sa aveti un container birou. Costurile in acest caz sunt foarte mici, iar montajul se face cu mare rapiditate si precizie de catre specialisti. Termizolarea acestora este un punct foarte, pastrand caldura in interior foarte mult timp. Ca si materiale izolatoare se foloseste fie vata din sticla sau cea minerala.

Containerele birou le ofera clientilor un cadru asemanator unui birou clasic dotat cu toate utilitatile si facut la moft. Caldura este retinuta in interior datorita materialelor de foarte buna calitate ce se utilizeaza, astfel ca atmosfera din birou va fi una propice pentru a lucra in echipa cu spor si fara nici un stres.

Containere birou pot fi gasite la preturi convenabile si se poate negocia direct cu producatorul. Fata de cele clasice, aceste containere birou pret se diferentiaza printr-un cost foarte scazut. Acestea se monteaza si se demonteaza foarte usor. Daca doriti sa va mutati sediul fie in alt loc sau in alta localitate, nu trebuie sa va faceti probleme in legatura si cu relocarea spatiului, deoarece aceste containere vor fi mutate cu ajutorul celor de la firma producatoare.

Sunt foarte rezistente si pot fi amplasate si pe un teren ce nu prezinta prea mare siguranta. Containerele se doresc a fi incaperi care sa ofere confortul necesar unui sediu de firma sau unui spatiu de birouri. Daca doriti sa comandati un container birou la pret accesibil, aflati ca structura sa eficienta permite supraetajarea pana la patru etaje.

Containerele se construiesc si la comanda si pot fi mobilate si utilate dupa dorintele clientilor. La fel, si optimizarea se va face potrivit functionalitatii dorite. Containerele birou ce au lungimea de 3 metri au preturi care incep de la 1.300 euro. Cele folosite in scopul de a locui pot fi gasite la preturi ce incep de la 1.550 euro, iar lungimea de 9 metri.

Nu se abat de la legile in vigoare

Normele ISO aflate in vigoare sunt cele care garanteaza standardul ridicat al produsului la nivel European. De aceea, nimeni nu isi asuma sa nu respecte regulile, fiind buni de plata in caz contrar. Containerele birou si cele de locuit au un schelet metalic profilat la rece pe care se regasesc panouri de tip sendvis de tip poliuretan.

Producatorii ofera o gama larga de produse: de la containere birou, la cele de locuit, containere pentru depozitarea diferitelor materiale, pentru sali de sedinte. Cele modulare sunt construite in sistem lego si permit realizarea unor structuri complexe pe mai multe nivele.

Aceste tipuri de containere pot fi modificate foarte simplu, prin adaugarea unor noi corpuri. De asemenea, pot fi demontate si relocate, transportul facandu-se cu ajutorul utilajelor speciale din dotarea producatorilor.

0 Shares
You May Also Like