Intrebari frecvente despre videochat

Intrebari frecvente despre videochat

0 Shares
0
0
0

Foarte multe fete care se afla in cautarea unui loc de munca foarte bine platit, s-au gandit cel putin odata sa acceseze https://www.money-studio.ro, cu scopul de a aplica pentru un job ca model de videochat.

Este firesc acest lucru, in conditiile in care fetele care practica videochat-ul, castiga lunar sume foarte mari de bani. Exista modele de videochat care castiga cateva mii de dolari in fiecare luna. Fireste, nu toate modelele castiga astfel de sume lunar, dar cu multa munca, ambitie si implicare se pot castiga salarii fabuloase.

Precizam insa faptul ca foarte multe dintre tinerele care aspira la o cariera in cadrul unui studio renumit de videochat, au o multime de intrebari si de curiozitati. Tocmai din acest motiv, vom prezenta cateva dintre intrebarile frecvente legate de videochat, ale fetelor care si-ar dori o cariera in aceasta industrie.

CATI BANI POT SA CASTIG DIN VIDEOCHAT?

Aceasta este cea mai frecventa intrebare legata de videochat, insa dupa cum spuneam in randurile de mai sus, castigurile lunare difera foarte mult. Exista modele care castiga mii de dolari in fiecare luna, cu multa munca, implicare, ambitie, si nu in ultimul rand seriozitate. Inca din prima luna, modelele pot castiga mai mult de 1000 de dolari, insa trebuie sa munceasca pentru acesti bani

ESTE LEGAL VIDEOCHAT-UL IN ROMANIA?

A doua cea mai des intalnita intrebare in ceea ce priveste videochat-ul, este legata de legalitatea acestei activitati. Ei bine, da, videochat-ul este perfect legal in Romania, iar acest lucru este demonstrat de catre Legea196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004.

Fireste, pentru a putea practica aceasta activitate, fetele care isi doresc o cariera in industria videochat-ului, trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti (la fel ca in orice alt domeniu de activitate).

De-asemenea, fetele care practica videochat-ul, au toate contributiile platite catre stat, la fel ca si secretarele, avocatele, doctoritele, sau femeile care isi desfasoara activitatea in alte domenii. Deci, dupa cum se poate vedea, totul este perfect legal, asa ca nu exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste aceasta munca.

SUNT OBLIGATA SA MA DEZBRAC LA VIDEOCHAT?

In mod evident, o multime de fete isi doresc un raspuns pentru intrebarea “sunt obligata sa ma dezbrac la videochat?”, iar intrebarea este logica, mai ales daca nu au mai practica aceasta activitate.

Ei bine, videochat-ul se imparte in doua categorii, si anume adult si non-adult. Fetele care isi aleg categoria non adult, nu se vor dezbraca in fata camerei web, dat fiind faptul ca aceasta categorie de videochat, presupune arta conversatiei. Aici, este chiar interzis ca modelul sa se dezbrace in fata camerei.

Exista fete care aleg categoria adult. Aici, nu este obligatoriu ca modelele sa se dezbrace, insa este indicat. Clientii care platesc pentru videochat-ul adult, isi doresc sa vada femei goale, care folosesc diferite jucarii sexuale sau care se masturbeaza.

Fetele nu sunt obligate sa faca acest lucru, insa daca nu satisfac cerintele membrilor, acestia nu vor mai plati pentru a petrece timp in compania lor. In acest caz, castigurile lor vor fi mult mai mici.

SUNT OBLIGATA SA FAC ANUMITE LUCRURI DACA EU NU VREAU?

De-asemenea, multe fete cauta un raspuns pentru urmatoarea intrebare: “Sunt obligata sa fac anumite lucruri daca eu nu vreau?”. Ei bine, cu siguranta nimeni din cadrul studioului nu obliga un model sa faca anumite lucruri impotriva vointei sale. Modelele isi vor alege lucrurile pe care doresc sa le faca si pe care doresc sa nu le faca.

In plus, daca un client isi doreste anumite lucruri si are anumite fantezii, cu siguranta modelul poate refuza daca nu doreste sa ii satisfaca acestuia fanteziile, fara a avea de suferit din acest motiv, doar ca respectivul client nu va mai dori sa petreaca timp alaturi de model (cel mai probabil).

POT FI VAZUTA DIN ROMANIA?

Dat fiind faptul ca oamenii chiar si cand deja de stie faptul ca videochat-ul este legal in Romania, judeca fetele care practica aceasta activitate, multe fete sunt curioase daca pot fi vazute din Romania, de catre parinti, prieteni, cunoscuti, etc.

Cu siguranta raspunsul este nu, pentru ca Romania este blocata pe site-urile cu care colaboreaza studiourile de videochat.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, nimeni din Romania nu are cum sa descopere faptul ca un model de videochat, practica aceasta activitate. Deci, fetele care isi doresc sa lucreze in aceasta industrie, pot fi linistite pentru ca nu vor fi descoperite decat cu acordul lor.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai des intalnite intrebari in momentul in care vine vorba despre activitatea de model de videochat.

Foarte multe fete isi doresc un asemenea job, insa pana acum au ezitat sa aplice pentru job, deoarece nu isi doreau ca persoanele dragi sa afle ce lucreaza, si pentru ca nu erau sigure daca videochatul este alegerea potrivita.

Pentru ca videochat-ul este legal, ofera salarii mari, confidentialitate plus multe avantaje, se poate spune ca fetele care isi doresc o asemenea cariera, au doar de castigat.

0 Shares
You May Also Like