incaltaminte-jeffrey-campbell

Incaltamintea Jeffrey Campbell

0 Shares
0
0
0

Pentru ca CHANTAL se concentreaza sa aduca cele mai in tendinte branduri, acesta este motivul pentru care Jeffrey Campbell, unul dintre cele mai iconice branduri de streetwear, face parte din portofoliul nostru.

 

Jeffrey Campbell Shoes a fost fondat in 2000 in Los Angeles USA si, din acel moment, inoveaza sezon de sezon cu modele noi si surprinzatoare cucerind iubitoarele de moda din intreaga lume. Fashionistele din Romania nu au facut exceptie iar Chantal, inca de la deschiderea magazinului, v-a facut cunostinta cu Jeffrey Campbell.

Sloganul “…Because you are Jeffrey Campbell”, vine ca o promisiune din partea brandului ca vor veni, sezon de sezon, cu modele ce au ca sursa principala de inspiratie moda strazii, bloggeritele de moda, proprietarii de boutique-uri cu piese cool si fashionistele din intreaga lume. Pentru ca voi sunteti echipa de designeri JC! (sursa)

Am adus pentru voi o selectie dintre cele mai faimoase si reprezentative modelele de incaltaminte Jeffrey Campbell: sandalele FOXY cu toc de 12.5 cm din lemn, wedges’urile MEEKER cu platforma decupata, cizmele din piele intoarsa cu peep toe CHERIE.

Bineinteles, nu puteau sa lipseasca din selectia noastra botinele LITA by Jeffrey Campbell, in ambele variante – din piele sau piele intoarsa, cu toc din lemn, model foarte apreciat in randul pasionatelor de moda.

Va invitam asadar sa va urcati pe fantasticele tocuri Jeffrey Campbell!

0 Shares
You May Also Like