In ce domenii merita sa avem un magazin online

In ce domenii merita sa avem un magazin online

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ne apucam de magazine online este important sa determinam cat mai corect in ce domeniu ar trebui sa ne facem respectivul magazin.  Magazinele online par a fi afaceri ce pot sa fie incepute foarte usor si care au si multe detalii in comun fata de cele care sunt de fapt offline.

Antreprenorii care vor sa se ocupe de e-commerce pot sa cada in mai multe capcane daca nu vor tine cont de lucrul acesa. Vom determina deci in ce domenii este cel mai bine sa aveti magazine online si ce investitie minima va trebui sa faceti, ce pericole exista si cum ar fi cel mai bine sa va promovati magazinul dupa ce l-ati facut.

Ideile pe scurt ar fi urmatoarele. Mancarea reprezinta un domeniu unde comertul online este in urma la noi. In acest domeniu livrarile se fac greu iar serviciile inca nu au ajuns la calitatea pe care o aveau in occident unde si magazinele au flote cat mai mari de masini care livreaza bine si repede.

Multe firme startul esueaza pentru simplul fapt ca vand produse care le plac antreprenorilor si nu produse cerute de public. Sunt si micile companii care esueaza pentru ca dezvoltarea se plafoneaza si pentru ca antreprenorii nu incep sa apeleze la ajutor specializat.

Sunt multi antreprenori care nu inteleg ca magazinul online ar trebui sa fie intretinut si la fel si cel care este offline. Sunt mai multe lucruri care ii ajuta pe curieri deoarece in situatia din prezent ei fac transportul de bani itre banci.

Gradul si modul de adoptie al anumitor monede ca de exemplu bitcoin va ramane de asemenea redus pentru o buna perioada de timp insa fanii inraiti ai acestor tehnologii pot sa adopte si monedele virtuale.

Ca domenii in care este suficient loc pentru toata lumea ar fi piesele auto unde avem solutii care nu sunt complete din punct de vedere tehnic si de asemenea si bricolajele. Pe partea de dispozitie si gadgeturi oferta online este foarte slaba la drone.

Reclamele online sunt la inceput la noi deoarece reprezinta numai 4 procente din totalul de retail si segmentul electronicelor stau celmai bine avand un sfert din activitati online. Potentialul este urias si orice magazin de la coltul strazii ar trebui sa ajunga in final si in online.

Tinerii cu putini bani vor musai sa intre in afaceri si se gandesc si ca magazinele online sunt cele mai ieftine dar si cele mai bune variante. Nu va trebuie foarte multe utilaje si nici sedii cu pretentii. Cat este de fapt de greu sau de usor sa aveti un magazin online?

Magazinele online cu toate ca se afla pe internet sunt tot magazine. Daca nu sunteti buni comercianti care stiu sa faca acest business corect si in mediul offline puteti sa aveti probleme si noi ne asteptam la succes pentu tinerii care vin din familii ce au avut afaceri in comert sau tinerii care au facut facultati de comert. Nu e suficient sa fiti incepatori pentru a avea succes.

0 Shares
You May Also Like