In-cautarea-linistii

In cautarea linistii

0 Shares
0
0
0

In cursul saptamanii, ma trezesc foarte devreme, atat de devreme, incat nici soarele nu imi spune un buna dimineata voios. Zilele sunt nebune, cu o agenda incarcata, fiecare persoana parca ma ia de noua si vrea de la mine un anumit lucru, de parca altceva nu ar mai conta.

Alerg in galagie, schimb mijloace de transport, dau telefoane, iar seara cand ajung in apartamentul meu, o iau uneori de la capat cu vreun proiect personal. Acasa, imi doresc liniste, insa din pacate, nu o pot avea, asa cum simt si asa cum as avea nevoie, deoarece, am niste vecini destul de galagiosi.

Este imposibil ca la miezul noptii sa nu mute cineva mobila sau sa nu faca vreo petrecere ad-hoc. Este imposibil ca parcul din fata blocului sa nu aiba vizitatori, indiferent de vreme sau de faptul ca uneori, orele sunt destul de mici, predispuse somnului, nicidecum galagiei.

Ma gandesc de ceva vreme sa ma mut la casa. Din multitudinea de oferte pentru terenuri de vanzare Ploiesti, mi-au atras atentia cateva. Consider ca este o solutie buna, cata vreme, Ploiestiul reprezinta cumva optiunea optima, indeferent daca vreau sa ajung in Bucuresti sau pe Valea Prahovei, pentru cateva ore de relaxare, la poalele Bucegilor.

Consider ca nu este cazul sa amestec munca cu distractia, asa cum consider ca oazele de liniste incarca bateriile si lasa mintea limpede si libera pentru proiectele cu adevarat interesante si importante in aceeasi masura. O casa construita dupa propria vointa si dupa propriile necesitati, este un plus de confort, aduce siguranta.

Ca sa nu mai amintesc iar de liniste, acea liniste care, in blocul in care locuiesc in prezent, lipseste cu desavarsire. Este drept, pana la urma, fiecare face ce doreste in spatiul sau, insa din punctul meu de vedere, indiferent de motivul pentru care simtim nevoia de a petrece, este cazul sa constientizam faptul ca, locuim printre alti oameni, suntem impreuna intr-o etapa sociala.

O vorba spune ca ce tie nu iti place, altuia nu ii face. Cu siguranta, eu una nu am sa fac nici ceea ce imi place altcuiva. Si spun asta, uitandu-ma la proiectul pe care l-am desenat pentru casa viselor mele. Clar este doar o a mea si clar deja sunt indragostita! Si tu? Ce planuri locative ai?

0 Shares
You May Also Like