Idei de cadouri in semn de multumire pentru persoanele dragi

0 Shares
0
0
0

Din pacate, intr-o lume din ce in ce mai grabita si mai ocupata, rareori ne mai gandim sa intoarcem un “Multumesc” sincer persoanelor dragi sau celor care ne-au ajutat la un moment dat in viata noastra. Acest lucru nu este neaparat o arta, insa exista cateva moduri prin care exprimarea recunostintei nu vor trece niciodata neobservate, mai ales cand aceasta vine din partea cuiva cu adevarat special.

Iar ce alt mod de a-ti exprima multumirea este mai bun decat un cadou simbolic, plin de incarcatura sufleteasca pentru cel care il primeste? Primul cadou la care ne gandim, mai ales cand vorbim despre o femeie, este oferirea unui buchet de flori.

Aici, ar trebui sa avem insa grija ce alegem, astfel incat buchetul sau aranjamentul nostru sa nu fie considerat nepotrivit. Iata, asadar, cateva sfaturi cu ajutorul carora nu vom da aproape niciodata gres in oferirea atentie cuvenite persoanelor dragi.

Astfel, o persoana careia putem sa-i multumim poate fi chiar o vecina sau un vecin. Pentru exprimarea recunostintei pentru ajutorul oferit, un buchet de trandafiri roz, aranjat in stil parizian, va fi oricand apreciat si privit cu admiratie alaturi de o bratara argint.

Si, daca doriti sa depasiti putin rutina, acest tip de aranjament este unul de durata, care poate sta si cateva zile la loc de cinste in vaza.

Un alt cadou ati putea oferi babysitter-ului. Aceasta ar trebui sa stie ca este pretuita in fiecare zi pentru munca depusa, pentru ca are grija de copii tai si, in cele din urma, iti acorda timpul necesar pentru munca sau pentru propria persoana.

Astfel, un buchet cu o baza din trandafiri roz si completat cu margarete albe, pus intr-o vaza patrata din sticla, nu poate decat sa ii invioreze ziua si sa o faca sa se simta deosebit.

Ati primit un ajutor la locul de munca si nu stiti cum sa multumiti? Buchetul potrivit poate fi, si in acest caz, cadoul perfect pentru un coleg care, la un moment dat, v-a intins o mana de ajutor. Si ce poate fi mai incantator decat un aranjament floral in care sa asortam fire rosii, albe si de culoarea piersicii, ca simbol al gratitudinii noastre?

O alta persoana careia i-ati putea multumi ar fi partenera de la o petrecere de afaceri ori chiar in familie. Astfel, i-ati putea multumi printr-un buchet de flori la fel de incantator ca si ea. Aranjamentele de trandafiri roz, magenta si fori de lavanda, puse intr-un vas cubic, nu vor da niciodata gres.

Asezat intr-un colt al living-ului sau chiar pe pervazul ferestrei, aceste tipuri de cadouri femei poate reprezenta o amintire dulce a clipelor petrecute impreuna si un semn de apreciere.

Nu in ultimul rand, putem multumi oricand unui prieten apropiat, pentru prezenta in viata voastra de-a lungul timpului. Iar un cadou constand intr-un buchet stralucitor de vara, cu flori galbene, va straluci asemenea unei zile insorite de vara. Adica, exact de ceea ce avem nevoie fiecare dintre noi in viata.

0 Shares
You May Also Like