hotel-hubertushof

Hotel St.Hubertushof3 *-Zell am See

0 Shares
0
0
0

Atmosfera internationala va ofera Zona Sportiva Europeana Zell am See-Kaprun cu principala ei atractie-ghetarul Kitzsteinhorn!

In total 130 km de piste, 90% acoperire cu zapada in Zell am See, precum si partia Langwied la Kitzsteinhorn si Maiskogel in Kaprun. 56 instalatii teleschi din care 12 teleschiuri si 17 telescaune.

Permisul de libera trecere din Zona Sportiva Europeana este valabil pentru toate cele 56 de instalatii de urcare.Transport gratuit oferit schiorilor intre Kaprun, Zell am See, Bruck, Fusch, Niedernsill, Piesendorf si Maishofen.

18 scoli de schi si snowboarding in Zell am See, Schuttdorf si Kaprun.Numeroase localuri après ski, 20 de discoteci si localuri de dans, cafenele , baruri va asteapta sa va relaxati!

Austria este situata in centrul Europei si este o tara cu peisaje impresionante: incepand cu muntii Alpi, cu dealurile acoperite de vita de vie si terminand cu lacurile. Orasele au si ele un farmec special, de la grandioasele Viena si Salzburg, centre culturale, la micutele sate de munte.

Austria este faimoasa pentru cultura, muzica, arta, dar si pentru multiplele posibilitati pe care le ofera turistilor dornici sa practice sporturile preferate: schi, rafting, parapanta etc. La toate acestea, se adauga excelenta bucatarie si vinurile fine.

Mecca schiorilor si snowboarderilor isi asteapta turistii in fiecare iarna cu bratele deschise. Partii intinse si excelent preparate, instalatii de cablu ultramoderne, baruri Apres Schi cu o atmosfera speciala, sunt doar cateva din zecile de motive pentru care Austria este destinatia preferata a schiorilor.

Hotel Hubertushof – 3 stele

Locatie: centrala, linistita, langa padure.
Facilitati: restaurant, bar, billiard, 2 lifturi, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, utilizare internet gratuit, sauna, masaj, solariu.
Dotari: camere cu baie proprie, telefon, tv satelit, balcon.

In perioada ianuarie-martie va puteti bucura de acest hotel din statiunea Zell Am See la doar 84 euro/persoana/zi program cu demipensiune.

Reduceri copii cazare: 0-5 ani gratuit; 6-11 ani 70%; 12-15 ani 50%; a treia pers in camera 30%
Reduceri copii masa Revelion: 0-6 ani gratuit; 7-14 ani 50%; peste 15 ani pret adult.

Pentru o oferta personalizata sau rezervari va rugam contactati-ne la Asistenta Online sau scrieti un email la Contact, sau sunati la 0734.797911 .

0 Shares
You May Also Like