Cum iti poti alege tunsoarea perfecta in functie de forma fetei?

Cum iti poti alege tunsoarea perfecta in functie de forma fetei?

0 Shares
0
0
0

Cea mai buna varianta este aceea de a vizita un salon coafor Bucuresti, iar noi iti vom oferi mai multe sfaturi despre ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Daca te-ai plictisti de aspectul tau si vrei sa incerci ceva nou, ti se pare ca nu esti in trend si ca ai o tunsoare speciala iti spunem de la inceput ca intentia este salutara, insa va trebui sa iei in calcul faptul ca nu tot ce este in trend ti se potriveste, iar forma fetei tale joaca un rol crucial in acest aspect.

Tunsori pentru fata rotunda

Daca ai fata rotunda ar trebui sa creezi iluzia de fata lunga. nu este recomandat sa iti tai parul mai sus de umeri sau chiar mai scurt petnru ca lucrul acesta va determina ca fata ta sa para si mai rotunda, voluminoasa chiar. Poti echilibra rotunjimea fetei si poti da un aer nou aspectului tau, cu o tunsoare moderna aleasa de un specialist.

Parul lung cu carare pe mijloc, de preferinta drept este o solutie care iti va alungi in mod automat fata. Daca ai nevoie de mai mult volum pentru ca ai parul rar, poti opta si pentru gherute sau scari lungi.

Tunsori pentru fata ovala

Daca ai fata ovala atunci cu siguranta esti cea mai fericita persoana pentru ca aceasta forma este de fapt cea mai versatila si o poti scoate in evidenta cu orice coafura. Daca vrei ceva care sa te scoata mult in evidenta iti dam cateva idei pe care le poti lua in calcul.

Bretonul drept este una dintre cele mai bune variante. Aceasta tunsoare creaza incadrarea perfecta pentru fetele ovale. Daca ai parul drept au il poti indrepta periodic atunci varianta aceasta este considerata asul din maneca.

Parul lung si ondulat poate fi de asemenea o varianta foarte buna si este recomandata pentru persoanele cu parul mai lung de umeri. Daca ai parul mai scurt poti opta pentru o tunsoare scurta si stratificata.

Tunsori pentru fata patrata

Persoanele care au fata patrata beneficiaza de unghiuri foarte ample si de trasaturi extrem de bine definite. Daca vrei sa iti comprimi forma fetei atunci ar fi bine sa iei in calcul coafurile care iti pot inmuia trasaturile si care iti vor scoate in evidenta toate punctele forte.

O tunsoare bob ascutit de exemplu este ideala pentru persoanele cu fata patrata pentru ca alungesc atat fata cat si gatul. Parul poate fi drept sau chiar usor ondulat iar aceasta tunsoare va functiona cu siguranta.

Lungimea medie si bretonul sunt de asemenea alegeri bune. Daca vrei sa iti scoti in evidenta structura oasoasa, aceasta combinatie este ideala pentru ca va atrage atentia asupra liniilor fine si precise ale fetei tale. Este o alegere clasica si eleganta, pentru persoanele care vor sa isi evientieze frumusetea naturala.

Aceste tipuri de tunsori pot suporta mici variatii dar este necesar sa colaborezi cu un profesionist care sa stie exact cum sa aleaga forma parului pentru ca la final sa nu pleci de la salon dezamagita.

0 Shares
You May Also Like