hotel-wels-delta-dunarii

Hotel Wels****

0 Shares
0
0
0

Hotel WELS 4*, o locatie eleganta, care ofera cazare in Delta Dunarii, unde puteti petrece un sejur agreabil in orice anotimp, incepand ziua cu un minunat rasarit de soare si terminand cu spectaculosul apus, care isi reflecta armonios culorile in apa Dunarii.

Alegeti sa traiti experienta unui sejur la Hotel WELS 4* din Delta Dunarii, amplasat ideal pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu o deschidere generoasa la Dunare. Accesul se poate face direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.

Hotel WELS 4*, asezat intr-un peisaj odihnitor, unde linistea si aerul curat compun adevaratul ambient deltaic, va ofera cazare in Delta Dunarii, in apropierea celor 5 dealuri ale localitatii Bestepe, recunoscute pentru efectul terapeutic miraculos asupra sistemului nervos.

Puteti regasi vitalitatea si confortul in mijlocul naturii, departe de zbuciumul cotidian, intr-un mediu cald si prietenos, beneficiind pe deplin de servicii complete si de calitate, elementul care ne diferentiaza fiind perfecta imbinare a conceptului german cu recunoscuta ospitalitate romaneasca.
Dealtfel, denumirea hotelului provine din limba germana, “Wels“ insemnand somn (o specie de peste dintre cele mai cautate aici) iar ceea ce a inspirat acest nume sunt legendele locale desprinse din realitate despre acest peste ce atinge uneori dimensiuni incredibile.

Construit cu bun gust, remarcat prin liniile ferme, avand rafinamentul imbinarii armonioase intre stilurile rustic, clasic si modern, cu atentia pentru detalii si calitatea finisajelor interioare, cu spatii largi, in nuante odihnitoare, Hotelul WELS 4* ofera calitate si confort prin camere de cazare spatioase, room-service, sala de conferinta si agrement, tenis de masa, biliard, spalatorie/calcatorie proprie, terasa in aer liber, parcare pazita.
Cele 17 camere de cazare extrem de primitoare, de ambient familial, sunt dotate cu mobilier din lemn, grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari minibar, televizor, radio, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet, 15 camere avand miniterasa / balcon.

In restaurantul cu bar, semineu si pianina, ori pe terasa cu o vedere minunata spre Dunare, puteti servi produse ale bucatariei traditionale regionale precum si alte preparate care pot incanta toate gusturile. O seara de dans cu jocuri de lumini, petrecerea unor festivitati intr-o atmosfera deosebita, cu servicii de calitate, ofera prilejul unor clipe de neuitat.
Pentru activitatile in aer liber, va oferim excursii in Delta Dunarii cu ambarcatiuni cu motor, bird-watching, ski nautic, pescuit, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, iar in incinta hotelului WELS 4*, prin spatiile verzi generoase, teren de volei, leagan, loc de joaca pentru copii, poney, biciclete, miniplaja, ponton de acostare pentru ambarcatiunile proprii cat si ale dumneavoastra.

Seara o puteti petrece la foisorul rustic de pe malul Dunarii, la un gratar servit in jurul focului de tabara.
Descoperiti alaturi de noi cele mai frumoase locuri ale acestui minunat colt de tara, vizitand canalele si lacurile Deltei Dunarii cu ambarcatiunile noastre, ori colindand imprejurimile pitoresti, incarcate de istorie !
Cautat pentru atmostera intima si primitoare oferita atat familiilor, cuplurilor tinere in cautare de romantism, persoanelor care serbeaza evenimente festive dar si oamenilor de afaceri care sustin activitati profesionale, precum conferinte, simpozioane, congrese, show-room, training-uri, team-building-uri, Hotel WELS 4* a devenit tinta celor care doresc sa evadeze din stress si sa savureze din plin fructele turismului tihnit.
Hotel WELS 4* – locul in care va veti intoarce, cu placere, in orice anotimp !

Dotari: Cazare : 15 camere duble si 2 camere matrimonial, Aer conditionat, Televizor, receptie prin satelit, Telefon , Internet, Mini Bar, Terasa, baie, foen (uscator de par), Restaurant dotat cu semineu, bar, Terasa, Foisor rustic specific zonei, Sala de biliard, Tenis de masa, Ambarcatiuni cu motor, conducatori ambarcatiuni atestati, Sala de conferinte, Parcare de 20 locuri.

Izvorand din muntii Padurea Neagra din Germania si traversand 8 tari, Dunarea (cel de-al doliea fluviu ca marime din Europa) isi incheie drumul, formand inaintea varsarii lui in Marea Neagra una din cele mai frumoase Delte din lume. Intre cele 3 brate, bratul Sf.Gheorghe (69,7 km), bratul Sulina (63.7 km) si bratul Chilia (120 km) s-au format o multime de legaturi naturale, canale si lacuri prin care se poate strabate intreaga Delta.
Hotel WELS 4*, o locatie eleganta in Delta Dunarii, amplasata ideal pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu vedere si iesire larga la Dunare, completeaza panorama locului, unde linistea, aerul curat, nepoluat al Deltei si frumusetea naturii compun adevaratul ambient deltaic.
Hotel WELS 4* se poate accesa direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa si ofera confort si servicii de calitate pentru petrecerea concediului in natura, serbarea evenimentelor festive dar si desfasurarea activitatilor de business-travel.

Pentru rezervari va rugam sa dati click aici : REZERVARE la preturi incepand de la 167 ron /noapte

TARIFE AFISATE LA RECEPTIE PENTRU AMBARCATIUNI (includ carburant si TVA)
Tip ambarcatiune Capacitate motor Capacitate persoane / amb. Tarif / ora de mars Tarif / ora stationare
Barca cu motor 15 C.P. 4 pers. + cond. 85 ron (20.63 euro) 34 ron (8.25 euro)
Barca cu motor 25 C.P. 4 pers. + cond. 100 ron (24.27 euro) 34 ron (8.25 euro)
Salupa rapida 55 C.P. 3 pers. + cond. 153 ron (37.14 euro) 68 ron (16.5 euro)
Salupa rapida 90 C.P. 6 pers. + cond. 230 ron (55.83 euro) 68 ron (16.5 euro)
• Taxa RBDD ( Taxa intrare in Delta Dunarii ) – 10 ron (2.43 euro) / persoana / sejur – se achita numerar la receptie
• Toate ambarcatiunile se inchiriaza cu conducator calificat.
• Ambarcatiunile au voie sa circule pe Dunare de la rasaritul pana la apusul soarelui.


Servicii gratuite : roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, aparate fitness, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton.
Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera contra cost excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, servicii spalatorie/calcatorie, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.
Alte facilitati : apeluri telefonice nationale si internationale, informatii la receptie despre atractiile turistice din imprejurimi, personal vorbitor de limbi straine, miniplaja, pescuit la malul Dunarii.

ALTE SERVICII AGREMENT Plimbari cu caruta – 51 ron (12.38 euro)/ora
* Plimbari cu sareta – 34 ron (8.25 euro)/ora
* Mountain-Bike ——- 24 ron (5.83 euro)/ora

Pe langa frumusetile Deltei Dunarii, aveti posibilitatea vizitarii numeroaselor obiective istorice din judetul Tulcea.

* Cetatea Argamum (Orgame) – cetate Greco-romana, aflata la Jurilovca, datând din secolul V î.Hr.
* Cetatea Halmyris- în comuna Murighiol – Vechea cetate Halmyris este situata în nord-estul Dobrogei. Istoricul latin Flavius Arrianus din secolul al II-lea inaintea erei noastre, in vestita sa lucrare “Anabassis Alexandri (Expeditia lui Alexandru) arata ca dintr-un brat al Dunarii, inainte de varsarea ei in Marea Nagra, se formeaza un lac numit HALMARIS.
* Cetatea Histria- Pe malul lacului Sinoe, in partea nordica a actualei peninsule Istria, s-a ridicat in urma cu peste doua mii sase sute de ani vestitul oras Histria, intemeiat de navigatorii si negustorii greci, care s-au asezat in ospitalierul golf de odinioara, cu scopul de a face comert cu bastinasii geto-daci.
* Cetatea romano-bizantina Dinogetia – asezare civila în comuna Jijila
* Geamia Ali-Gaza-Pasa – situat în orasul Babadag, judetul Tulcea si construita în anul 1522, pastreaza intacte arhitectura si dotarile acelor ani. Piese unice prin vechimea si maiestria executiei lor se pot vedea atât aici, cât si la Casa Panaghia. Se poate vizita si mormântul generalului, ctitor al acestui lacas de cult musulman, amplasat în curtea geamiei. Minaretul are 23 metri inaltime.
* Cetatea romana Noviodunum – asezare getica si romana lânga orasul Isaccea
* Cetatea romana Arrubium – în orasul Macin
* Cetatea romana Beroe – aflata lânga punctul “Piatra Frecatei”, în comuna Ostrov
* Fortificatia romana de la Babadag – datând din secolul III-IV d.Hr.
* Cetatea romana de la Enisala – fosta fortificatie romana (si cetate medievala), datând din secolul III î.Hr., unde se gasesc cele mai mari necropole getice din tara.
* Manastirea Cocosu – a luat fiinta pe raza comunei Niculitel in anul 1833, pe locul unde in a doua jumatate a secolului al XVII-lea exista un schit de sihastrii. Denumirea si-a luat-o de la “Dealul Cocosului”, din apropiere.
* Mânastirea Celic-Dere – situata la cca 3 km de satul Telita, pe valea paraului Celic, de la care si-a luat si numele (numele turcesc Celic Dere înseamna “parau de otel”, pentru ca aici s-au gasit arme din epoci îndepartate). Asezamantul a fost înfiintat între anii 1841-1844 de niste calugari romani si rusi.
* Mânastirea Saon Acest sfant asezamant a luat fiinta sub stapanirea otomana in anul 1846, prin plecarea unor calugari de la Manastirea Celic-Dere. Cei veniti la Saon au ridicat aici din chirpici cateva chilii si un Paraclis ca metoc al Manastirii Celic-Dere.
* Muzeul Farul Vechi (genovez) – Sulina, ce cuprinde o expozitie documentara privind activitatera Comisiunii Europene a Dunarii.
* alte obiective : localitatile Bestepe, Nufaru, Niculitel

Pentru rezervari va rugam sa dati click aici : REZERVARE La preturi incepand de la 167 ron/noapte

TARIFELE AFISATE LA RECEPTIE IN RON SI EURO/CAMERA/NOAPTE
TARIFUL DE CAZARE INCLUDE MICUL DEJUN IN VALOARE DE
17 ron (4.13 euro) / PERSOANA SI T.V.A.
PERIOADA 01.09.2009 – 31.10.2009 01.11.2009 – 30.04.2010 01.05.2010 – 31.08.2010
Luni – Duminica Luni – Duminica Luni – Duminica
Camera Dubla Twin 249 ron (60.44 euro) 221 ron (53.64 euro) 269 ron (65.29 euro)
Camera Dubla in regim Single 189 ron (45.87 euro) 167 ron (40.53 euro) 205 ron (49.76 euro)
Camera Dubla Matrimoniala 260 ron (63.11 euro) 238 ron (57.77 euro) 286 ron (69.42 euro)
Camera Dubla Matrimoniala in regim Single 198 ron (48.06 euro) 180 ron (43.69 euro) 219 ron (53.16 euro)
Doubling (2 camere Duble Twin, bai separate, hol comun, pentru 4 persoane) 480 ron (116.5 euro) 420 ron (101.94 euro) 516 ron (125.24 euro)
Doubling in regim single (pentru 2 persoane) 364 ron (88.35 euro) 316 ron (76.7 euro) 392 ron (95.15 euro)
• Pentru copiii de pana la 7 ani cazarea este gratuita in aceeasi camera cu parintii, fara pat suplimentar, se incaseaza 50% din valoarea micului dejun pentru copiii de 5-7 ani.
• Pentru copiii 7-14 ani se plateste patul suplimentar in camera parintilor, cu mic dejun inclus, la tariful de 65 ron.

0 Shares
You May Also Like