Geanta-de-voiaj-cu-troler-Lamonza-accesoriul-perfect-pentru-weekend

Geanta de voiaj cu troler Lamonza- accesoriul perfect pentru weekend

0 Shares
0
0
0

Din orice parte a tarii ai fi, aceasta perioada a anului reprezinta una de foarte mare interes in ceea ce priveste calatoriile. Cum mai este foarte putin timp pana la perioadele efective de concediu, ne bucuram de fiecare week-end pentru a ne rupe de aglomeratia orasului si pentru a ne retrage intr-un mic colt de Rai, in speta la munte sau la mare, sau chiar in zone apropiate oraselor in care locuim.

Pentru ca timpul predefinit pentru aceasta calatorie este de doar doua zile, cu siguranta nu vom avea nevoie de foarte multe obiecte in bagaj, astfel incat o geanta de voiaj cu troler Lamonza pare a se mula perfect in functie de necesitatile noastre.

O geanta de voiaj cu lamonza troller apollo se afla cumva la limita dintre o geanta obisnuita de voiaj si un troler, imbinand cu succes calitatile ambelor accesorii. Este potrivit pentru calatoriile de scurta durata, care nu implica un volum mare de produse de transportat. Pe langa utilitatea propriu-zisa, produsul are si un design deosebit de atragator, fiind realizat din materiale noi, rezistente si placut colorate, astfel incat acestea sa nu faca nota contrastanta cu ceea ce ne defineste pe noi in materie de nuante.

Ca dimensiuni acceste accesorii sunt unele foarte bine proportionate, avand o inaltime de 67 cm, o lungime de 30 de centimetri si o latime de 28 de centimetri. Foarte important in cazul acestor produse este faptul ca beneficiaza de o protectie din material plastic pentru cazul in care acestea vor fi folosite in pozitie verticala si faptul ca dispun de un buzunar separat pentru documente, caz nu tocmai particular, dat fiind faptul ca majoritatea dintre noi avem tendinta sa strecuram in bagaje anumite documentatii specifice serviciului.

De asemenea modul de aranjare a lucrurilor este de o utilitate fantastica, geanta de voiaj cu troler putandu-se deschide sub forma de U si fiind foarte incapatoare mai ales din punct de vedere al compartimentarii interioare. Nu lipsesc nici buzunarele mici, cu sistem de inchidere cu fermoar, pentru obiectele pe care trebuie sa le avem in permanenta la indemana. De asemenea, exista si o varietate de astfel de modele de genti de voiaj ce vin dotate cu buzunare laterale cu fermoar, buzunare frontale si buzunare plasate pe spate, protejate cu plasa.

In cazul in care nu putem folosi ca troler acest produs, din cauza unor denivelari ale terenului , acesta vine dotat cu doua barete cu un sistem de prindere cu scai pentru protejarea mainilor in timpul sustinerii. Rotile din silicon, datorita rezistentei si proprietatilor elastice ale acestora sunt folosite cu succes pentru sprijinirea gentii de voiaj cu troler Lamonza.

O astfel de geanta de voiaj este deosebit de potrivita atat in cazul studentilor, despre care se stie ca deseori in week-end-uri se retrag catre casele parintesti, dar si persoanelor care vor in mod deosebit sa beneficeze de zilele de repaos pe care serviciul le ofera. Geanta de voiaj cu troler este un accesoriu foarte practic si comod, care ne poate asigura transportarea in siguranta a obiectelor personale de care avem nevoie in timpul calatoriei.

Bineinteles, acesta este doar un model pe care l-am supus exemplificarii. Pe piata de profil insa exista nenumarate alte tipuri de astfel de produse, ce pot sa ofere un confort sporit utilizatorului.

0 Shares
You May Also Like