Gadgeturile-anului-2013

Gadget-urile anului 2013

0 Shares
0
0
0
Dwyn.ro , unul dintre cele mai importante magazine specializate in comertul de electronice si electrocasnice ( noi sau open box ) din tara noastra , va pune la dispozitie in permanenta cele mai noi produse la preturi imbatabile .
Asadar daca doriti sa va achizitionati o tableta Samsung , un Smart Tv sau un telefon de ultima generatie , tot ce trebuie sa faceti este sa accesati www.dwyn.ro .
Gigantii din lumea IT&C ne surprind in fiecare an cu produse de-a dreptul spectaculoase menite sa indeplineasca pana si cerintele celor mai exigenti potentiali clienti . Tabletele , telefoanele inteligente ( asa numitele SmartPhone-uri ) si Smart TV-urile au luat cu asalt piata de profil din intreaga lume .
La inceputul fiecarui an cele mai asteptate gadget-uri sunt prezentate in cadrul unui eveniment grandios , Consumers Electronics Show (CES) . Editia din acest an s-a desfasurat in perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas Convencion Center in Las Vegas , Nevada , SUA .

Desi editia din anul acesta a fost mai putin interesanta decat editiile precedente , acest targ ramane un punct de reper in idustria IT&C .
La capitolul gadget-uri printre cele mai notabile lansari se numara :
Lenovo a lansat doua versiuni hibride ale unor produse despre care se crede ca vor revolutiona industria de profil . In primul caz este vorba despre o mix intre o tableta Yoga si un ultrabook , cu un ecran de 11 inchi . Al doi-lea hybrid se numeste ThinkPad Helix , noutatea cu care acest gadget doreste sa impresioneze este ecranul care dupa ce este rotit la 180 poate fi desprins si reatasat la tastatura .
Lenovo este o companie chineza infiintata la Beijing in anul 1984 . In anul 2009 ajunge sa vanda produsul cu numarul 1 milion pentru ca un an mai tarziu sa fie desemnata compania cu cea mai mare cota de piata din intreaga lume fiind desemnata compania cu cea mai importanta ascensiune in domeniul productiei de cumputere .
Corporatia americana Intel a prezentat un concept inovator care transforma radical tot ceea ce stiam pana acum despre ultrabook-uri . Dispozitivul de 17 mm grosime v-a fi echipat cu unul dintre procesoarele din seria Core i si poate fi utilizat chiar si ca tableta cu Windows 8 . Deasemenea , ecranul poate fi detasat cu usurinta .
Fondata in anul 1968 , compania a fost desemnata cea mai mare companie de semiconductoare de pe mapamond .Anul 2010 este considerat cel mai bun an din istoria companiei , fiind raportata o crestere a profitului net de 167% fata de anul precedent ceea ce a insemnat venituri de peste 43 miliarde de dolari .
Poate singurul SmartPhone demn de mentionat a fost Sony Xperia Z . Producatorul ne propune de aceasta data un ecran HD de 5 inchi cu o camera de 13 megapixeli si un procesor quard-core Qualcomm Snapdragon cu tehnologie NFC .
Compania japoneza a fost infiintata in anul 1946 , imediat dupa terminarea Celui de-al doilea Razboi Mondial . Face parte din elita mondiala a producatorilor de electronice , echipamente de comunicatii , video , console de jocuri video si produse ce utilizeaza tehnologia informatiei ( atat pentru piata de consum cat si pentru piata profesionala ) .
Sper ca v-a facut placere sa cititi acest articol !

0 Shares
You May Also Like